Penetrasyon kuvvetiseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Guest
Kullanıcı adından bahset
 Penetrasyon kuvveti

Post by Guest »

Her şey yeni bir çalışanın bizimle çalışmaya gelmesiyle gerçekleşti.

Genç, zayıf ve yalnızca bakışları ruhundaki bir ipe dokunuyordu. Onun bana soğuk ve otoriter bakışlarını yakaladım.

Birkaç ay sonra tüm departman 42. yaş günümü lüks bir masa, bol içki ve dansla kutladı. O kadar heyecanlandım ki, uzun zamandır erkeklerin bu kadar ilgisini görmemiştim. Geç saatlere kadar ayakta kaldık ama her güzel şeyin bir sonu vardır ve o masayı temizlemeye ve beni eve götürmeye yardım etmek için sonuna kadar benimle kaldı, sonuçta o doğum günü kızı. Zaten içki içmekten biraz çekiniyordum ama son dans teklifini reddedemezdim, o kadar güzeldi ki, işte bu yemekler de vardı, onlarla uğraşmak istemedim.

Yüzüne bakmamaya çalışarak başımı omzuma koydum, ellerimi belime koyup sıktım. Bir dansa götürülüyorum ve kafamda sadece şu an ne kadar iyi olduğuna ve eve nasıl gitmek istemediğime dair düşünceler var. Beni masaya nasıl getirdiklerini ve sonra keskin bir şekilde beni döndürdüklerini, göğsümü üzerine koyduklarını, ellerimi üzerine koymaya çalıştıklarını bile fark etmedim ama cilalama sırasında kaydılar. Her şey o kadar hızlı ki, etek sırtımda, külotum kalçalarımdan büyük bir gürültüyle yırtılıyor, kafamda tek bir düşünce var: “Bu değil.” Bir eliyle saçlarımı tutarken diğer eliyle bacaklarımın arasında gezdirdi. Sadece çalmaya devam eden yavaş müzik duyuyorum ve bedenim korkudan dolayı felç olmuş durumda. Bir şey içime nüfuz etmeye başlıyor, gittikçe daha derine batıyorum, onu esnetiyorum. Hiçbir zaman bitmeyecek, bu kadar büyük olamaz. Sıcak kalçalar açıkta kalan kıçıma baskı yapıyordu. Biraz alışmamı sağladı ve beni kazığa oturtarak hareket etmeye başladı. "Görünüşe göre tecavüzün ne olduğunu bilmek istedin, şimdi sonuna kadar hissedeceksin" diye acı bir ironiyle aklıma geldi. Tüm vücut tatlı bir acıyla doldu, dudaklardan inlemeler kaçtı ve eller masayı tuttu. Ve bu matkap vücudumun derinliklerinde çalışmaya devam ediyor, elini kafamdan çekip kalçalarımı tuttuğunu fark etmedim bile, sadece artan penetrasyon kuvvetini hissettim. Ne kadar sürdüğünü bilmiyorum, artık yoktu.

“Ama dışarıdan nasıl görünüyor, ben tamamen doğruyum, bölüm başkanı, doğum günümde yatıyorum, kirli bir masaya yayılmışım, eteğimi yukarı çekmiş durumdayım ve ben Bu pislikten, müstehcenlikten yararlanılarak” ürperdim ve bir anda vücudum bir spazma kapıldı, hiç böyle bir orgazm yaşamamıştım. Ve hiç durmadan çaresizliğimin tadını çıkarmaya devam etti. Kafam biraz daha netleşince başımı kaldırdım, külotum yanımda masanın üzerinde duruyordu, "Onları almam lazım." Ortalıkta yok ve iyi, şimdi nasıl gözümün içine bakabilirim, bundan sonra lanet bluz göğsümde bir şeyle lekelendi, eve nasıl gidebilirim. Çabuk yıkayıp bırakın. Bayanlar tuvaletinin kapısını kapatmayı unuttuğum için sevinsem mi üzülsem mi hâlâ bilemiyorum. Bluzun çıkarılması gerekiyordu, aksi takdirde yıkanmazdı. Arkamdan geldiğini bile duymadım, lavabonun üstündeki aynadaki yansımayı görünce irkildim ve hemen beni arkamdan kollarımın altından tutup omuzlarımdan tutarak kendine doğru bastırdı. Boa yılanının bakışları karşısında tavşan gibi donup kaldım, beni felç etti. Bakışlarını kaçırmadan aynadaki gözlerime, o soğuk, erkeksi bakışa baktı. Sesi sizi titretiyor ve sesinizin biraz kısılmasına neden oluyor.

— Ve sen iyisin.

Ellerin göğsüme nasıl indiğini ve kumaşı yoğurmaya başladığını görünce ve hissettiğimde, meme uçlarım hala gergin ve sert dokunuşlar ağrıya neden oluyor, sırtımda, elleri göğsümde sıcak, erkeksi bir vücut hissediyorum. Biraz geri çekilerek tokayı çözdü ve sutyeni omuzlarından çıkardı. Göğüs dışarı düşüyor ve hafifçe sallanarak sallanıyor, gözlerimi kapatıyorum, yapamıyorum, göremiyorum. Ve hayır diyemiyorum. Bir el karnıma düşüyor, diğeri başımın üzerine geliyor ve tekrar eğilmemi, ellerimi soğuk lavabonun üzerine koymamı sağlıyor. Sadece hissedebiliyorum, tüm vücudum her dokunuşa tepki veriyor, elim kıçımın üzerinde, eteğimin altında, bacaklarımın arasında kayıyor. Ve dudakları ve klitorisi ile oynamaya başlıyor. Bu konuda hiçbir şey yapamam ve yapmak istemiyorum, öyle olsun.

Zavallı deliğim henüz iyileşmedi ve şimdi yine onunla birlikte, küstah bir el en derin varlığıma giriyor, parmak klitorisi ovuşturuyor ve ovuşturuyor. Saçımı alıp başımı hafifçe kaldırdı ve beni aynaya bakmaya zorladı. Ve şuna bir bakın.

Bir adamın saçımdan başımı nasıl geriye attığını, göğsümün nasıl sallandığını, bana nasıl baktığını, uzandığını ve hafifçe gülümsediğini görüyorum.

- Gözlerinin içine bak, gözlerinde ne kadar şehvet parlıyor, kendine bak, sen boktan bir patronsun ama iyi bir kaltaksın.

Sesi sis gibi geliyor ve bu yine beni bunaltıyor. Bacakları titriyor ve itaat etmiyor, lavabonun yanındaki fayansların üzerine eğilmeye yardım ediyor. Eteğin bele kadar inmesi, her şeyin görünmesi umurumda değil. Kafamda sadece çınlayan bir boşluk var. Fayanslardan gelen soğuk, düşüncelerimi biraz düzene sokuyor. Kalktığımda sütyenin tamamen ıslak olduğunu, lavabonun içinde yattığını gördüm ve onu kendime giyme isteğim yoktu. Bir bluzla yetinmek zorunda kalacaksın. Göğüslerin kumaştan görüneceği düşüncesi beni bir anlığına durduruyor, titreyen ellerle giyip aynada kendime bakıyorum. Bulaşmış ruj, akan maskara. Artık bunun bir önemi yok. Bayanlar tuvaletinden çıktığımda onu masanın yanında görüyorum. Gözlerin kendiliğinden yere düşüyor, yürüyorsun, sana sıkıcı bir bakış hissederek, yakınlardayım, biraz daha fazlası ve bu kadar. Tek bir el hareketiyle sizi durmaya zorluyor. Tam karşısında duruyorum ve elleriyle göğsüme dokunarak bluzumun düğmelerini nasıl çözmeye başladığını görüyorum.

—Göğüsleriniz güzel, onları nasıl saklayabilirsiniz?

Sadece iki düğme bıraktı, göğsü neredeyse düşüyor, ruhumda bir tür kirli dalga yükseliyor, hoşuma gittiğini hissediyorum, baksın. Ben temizlik yapıyordum ve o izliyordu, her şey otomatik olarak yapılıyordu - eller neyi nereye koyacağını, kaldıracağını biliyordu. Ve bu bakışı her zaman cildimde, göğsümde, kalçalarımda, bacaklarımda hissettim. Bunca zaman bir sandalyeye oturup izledi. Yanına gidip şunu söylemek zorunda kaldım:

— Saat neredeyse sabahın biri, hadi gidelim.

—Emin misiniz?

Masalara ve odaya tereddütle bakınca, kilidin tık sesini duyunca ve adamın onu çıkardığını görünce donup kaldı, "Ne kadar sağlıklı, benim zavallı küçük deliğim." Eteğimi belime kadar kaldırdı ve beni kendine doğru çekti, artık direnmedim ve itaatkar bir şekilde bacaklarımı açtım, onun üzerinde durdum ve yavaş yavaş kendimi indirmeye başladım. Beni rahatsız etmedi ve ben her anın tadını çıkardım, daha da aşağılara indim, aletinin beni, her şeyimi doldurmasına izin verdim. Ellerini onun omuzlarına koyup gövdesinin üstüne otururken, onu tümüyle kendine çekebildiği için gurur duydu. Dudaklarımın utanmaz, fahişe bir gülümsemeyle gerildiğini ve ona doğru hareket etmeye başladığını, kıvrandığını, onu vücudumun her hücresiyle hissettiğini hissediyorum. Pantolonunun üzerinde kıpırdat ve meyve suyuna bulaştır. Olabildiğince aşağıya, tatlı, alaycı acıya batıyor ve kendine, rahmine eziyet ediyor. Bitirdiğimde gergin omuzlarını kaşıyorum, neredeyse çığlığımı tutamıyorum. Ve elleri kalçalarımı yakalayıp içime akıp aşırı çalışan, bitkin deliğimi doldurduğunda dudaklarından hırıltıyla karışık bir inilti duymak beni ne kadar mutlu etti. Bacaklarım bana itaat etmiyor ve kalkma çabalarım başarısızlıkla sonuçlanıyor, tek yapabildiğim onun üstüne oturmak, onu içimden çıkarmamak, tohumunun yavaş yavaş içimden aktığını hissetmek ve bu bile keyif veriyor.

Oraya nasıl geldiğimi ve arabaya bindiğimi hatırlamıyorum, kafam çalışmayı reddetti, tüm vücudum berbat bir haldeydi. Kırk yıllık hayatımda bunu hiç yaşamadım. Yavaş gittiğini görünce acele etmedim bile, bu duyguyu uzatmak, her şeyini ondan almak istedim. Sonuçlarını bile düşünmeden. Külot ve sutyen hakkında soru sorulduğunda basitçe cevap verdi.

—Onları geri almak istiyorsanız çok çalışmanız gerekecek.

İleriye bakıp gülümseyerek "çalışmaya" hazır olduğumu anlıyorum. Penceremin dışında bahçem sonsuza dek bozuk yolu ile yüzüyor ve araba girişte donuyor. Dudaklarımdan tek kelime dökülüyor:

—Teşekkür ederim.

— Benim için mi yoksa onun için mi?

Elim hiç düşünmeden bacağını buluyor, onun üzerinde kayıyor ve sakince fermuarımı açıyor, sadece onun ve benim nefes alışverişimi duyuyorum. Onu çıkarıp parmaklarınızla okşamak, gövde boyunca kaydırmak, başını okşamak. "Direksiyon kolonunda bu aptal kolun olması iyi bir şey, bundan mutlu olacağımı hiç düşünmemiştim." Eğilip seksin kokusunu, öz suyunu ve nemini içinize çekiyorsunuz.

Dili ile kafanın sertliğini test edip hafifçe yalıyor. Gövdeyi ısırıp ağzına alıyor, emmeye başlıyor, hiç tereddüt etmeden yüksek sesle dudaklarını şapırdatıyor, mırıldanıyor. Dudaklarınızda nasıl sertleştiğini dilinizle hissetmek, yutkunmak ve istemek, ağzınızın meyve suyuyla dolmasını istemek ne büyük keyif. Bunu başardım ve tuzlu tadı dudaklarımda hissederek hepsini içtim. Doğrularak kazanan bir edayla gülümsedim. Parmağını dudaklarımın üzerinde gezdirip yalarken seksin ne olduğunu, kadın olmanın ne demek olduğunu ancak şimdi bildiğimi fark ettim.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Penetrasyon olmadan seks toplantıları
    by Anonymous » » in Seks partner
    0 Replies
    49 Views
    Last post by Anonymous
  • Çift penetrasyon erkek partneri arayın.
    by Anonymous » » in General
    0 Replies
    48 Views
    Last post by Anonymous