Bölüm 1.
On sekiz yaşındayım ve bakireyim. Eski sınıf arkadaşlarımın çoğu (onlara göre) zaten kadınları denemişti ve hatta bazıları evlenmeyi bile başarmıştı, ama bir şekilde bu benim için yürümedi. Kadınlardan korktuğumdan değil, sadece beklenmedik bir şekilde onlara karşı bir çeşit köleci tavır keşfettim. Ne zaman otoriter bakışlı bir kadın görsem anında donup kalıyordum ama bu durumda ne yapacağımı bilmiyordum.
İkinci sınıf öğrencisi olarak, sıcak bir Eylül akşamı, her zamanki gibi şehrin sokaklarında yürüyor, şehrin turistik yerlerini keşfediyordum. Gördüğüm kız o kadar lükstü ki hemen hayal gücümü ele geçirdi. Güzel ve zarif, düşüncelerinde kaybolarak yavaşça sokakta yürüdü. İlk başta şaşkına döndüm ve sonra sanki hayvani bir çekicilik tarafından ona çekilmiş gibi onu takip ettim. Pembe ayakkabılarla kaplı inanılmaz derecede ince bacakları bana ilahi bir şey gibi geldi ve gür, kıvırcık saçları bu duyguyu tamamlıyordu. Tezgahlardan birinde dururken gözüme çarptı ve hafifçe gülümsedi; sonra kolaylıkla başını yana çevirdi ve yoluna devam etti.
Artık hiçbir şey düşünecek durumda değildim; sadece onu takip ettim. Sanki göz ucuyla hâlâ onu takip edip etmediğimi görmek istercesine başını birkaç kez hafifçe çevirdi ve her seferinde titredim. Ona yetişip önünde diz çöküp şöyle demek istedim: "Sen sadece bir Tanrıçasın..." ama bunu yapmaktan utanıyordum.
Kavşaklardan birinde sağa döndü ve ben de aynısını yaptığımda beklenmedik bir şekilde geri döndü; sonunda benim onun tutsağı olduğumdan emin olmak için. Aklımı tamamen bulandıran üstün bakışını bana yöneltti. Sanki görünmez bir ipin içinden beni de götürüyordu, sanki ben onun malıymışım gibi ve onun da benim onun esiri olduğum kadar beni yönetmekten de mutlu olduğunu hissettim.
Birkaç blok sonra kız evlerden birinin girişine girerek bu görünmez bağlantıyı kesti. Sanki yanında değilmişim gibi içeri girdi. Biraz hayal kırıklığı hissettim; Onun peşinden girmeye cesaret edemedim ama buradan ayrılmak da istemedim. Ne yapmak istesem de yapamadım. Yakındaki bir çardakta bir bankta oturarak beklemeye başladım. Bir saat geçti. "Ben ne için bekliyorum?" - Sonunda kendime sordum. Sonuçta burada bir kız yaşıyorsa en azından sabaha kadar buradan ayrılmaz.
Dışarıda hava karardı. Duyulmayacak bir şekilde iç çekerek, neredeyse banktan ayrılmaya karar verdim, aniden girişteki tanıdık tatlı topuk sesleri kalbimi sıkıştırdı. Alacakaranlığa rağmen onun O olduğunu gördüm; Çardaktan çıktığımda da beni tanıdı. Sanki onu takip etmem için beni çağırıyormuş gibi sessizce parmaklarını şıklatarak parka doğru yöneldi.
Tatlı yolculuğum devam etti. Bir süre sonra kız banklardan birine oturdu, lüks bacaklarını hafifçe araladı ve eteğini kaldırdı... Gördüklerim beni sarhoş etti: Kız hiç külot giymiyordu. Kararsız kaldım; etrafımızda başka kimse yoktu. Bana asil bakışını atan kız, zar zor duyulabilen bir sesle şöyle dedi: "Beni öp..."
Nefesim tamamen düzensiz; Önünde dizlerimin üzerine çökerek ona yaklaştım, yüzümü vajinasına yaklaştırdım - bunu görünce kız şeytani gülümsemesiyle gülümsedi. Bana ne olduğunu anlamadığım için dudaklarımı dudaklarının etrafına doladım ve onların hafif aroması beni baştan çıkardı...
Öpüşmeye başladığımdan beri ne kadar zaman geçtiğini bilmiyordum; belki birkaç dakika, belki bir saat; Sadece cep telefonum çaldığında uyandım. Benim değil - Onun.
Nazik ve büyüleyici bir sesle "Evet" diye yanıtladı.
Dikkatim biraz dağılmıştı ve anında Avucunu başımın arkasında hissettim, bu da başımı yine onun vajinasına yaklaştırdı. Suçluluğumun farkına vararak dilimi daha da dışarı çıkardım ve vajinasının daha derinlerine daldırdım.
— Merhaba. Cevap vermedim çünkü Andrey'deydim... Şimdi mi? Hemen hemen özgür. Evet? Tamam ozaman. – Duraklat (kız saatine baktı). - Yaklaşık yirmi dakika sonra durakta...
Konuşmayı bitirdikten sonra kız iki eliyle başımı tuttu. Sanki Andrey ile ilgili sözlerine benim tepkimi bekliyor gibiydi. Bunlar doğru muydu? Bunu bilmiyordum ama bu kadar muhteşem bir kızın bir erkek arkadaşının (hatta erkek arkadaşlarının) olmaması garip olurdu. Dilimle vajinasını okşamaya devam ettim, ne yazık ki bunun çok yakında sona ereceğini fark ettim.
Ona olan sınırsız bağlılığımdan memnun olan kız, başımı tatlı organından çıkardı. Sonra çantasından ruj çıkardı, kaküllü saçlarımı kaldırdı ve onunla alnıma bir şeyler yazdı. Daha sonra eteğini düzelterek ayağa kalktı. Diz çökmeye devam ettim. Şimdi arkadaşıyla birlikte bir bara gidecek ve orada onunla kahve içecek (cep telefonundan gelen ses bir kadındı). Ve daha sonra? Tanrıçamın biseksüel olması mümkün. Doğal olarak gereksizim. En azından şimdilik.
Kız bana elini uzattı ve ben de onu saygıyla öptüm. Sonra döndü ve uzaklaştı. Ancak şimdi dizlerimden kalkıp bankta oturacak gücü buldum. Sikim çok büyüktü ve külotum spermle doluydu...
Bölüm 2.
Eve geldiğimde hemen banyoya girdim ve aynada kendime bakarak kaküllerimi kaldırdım. Sekiz alaycı numara bana baktı. Telefon numarası. Onları kesin olarak hatırladıktan sonra hemen alnımı yıkadım. Aptal? Belki, ama bu akşam başıma gelenler uzun zamandır hayalimdi. Hanımımı buldum. Kölesinin arzularını anlayan ve Ona hizmet etmekten keyif alan Hanım. Bu bir mucizeydi. Bir mucizeden daha fazlası. Adını bilmiyordum ama bunun için de çabalamadım. Bırakın benim için gizemli bir Hanım olarak kalsın. O kaç yaşında? Muhtemelen yirmi ila yirmi beş arası - artık yok. Tanrım, ne kadar iyi hissediyorum şimdi... Benim adımın Onun için hiçbir anlamı yok bu arada. Ben Onun için hiçbir şey değilim. Yüzü olmayan köle.
Ertesi gün akşamı sabırsızlıkla bekliyordum. Onunla başka bir buluşma beklentisi hayal gücümü heyecanlandırdı ve bana hoş bir şekilde eziyet etti. Akşam saat beşte zaten evdeydim, telefonu aldım ve değerli sekiz rakamı çevirdim. Hemen yanıt verdiler.
—Merhaba? – hafif ve biraz dikkatsiz bir ses vücudumdaki tüyleri kaldırdı.
- Merhaba... - diye mırıldandım. – Dün biz... Ben...
- Ah, sensin oğlum. Neden bana gelmiyorsun diye düşündüm.
Onun ağzını hayal ettim. Muhtemelen çıplaktır, yatakta uzanmıştır, cilveli bir şekilde bacağını kaldırmış ve eliyle okşamıştır... Ayak tırnaklarındaki oje ne renk acaba? Parmaklarının tadı nasıl?
"Evet," diye yanıtladım boğuk bir sesle. Artık ne diyeceğimi bilmiyordum.
Bir saniye sonra bana adresi söyledi.
—Seni bekliyorum.
—Şimdi mi? – Aptal gibi sordum.
“Tabii ki,” diye güldü. – Yedide ayrılmam gerekiyor.
Kapattıktan sonra hemen banyoya koştum. Uzun süre kendimi yıkadım, sonra tıraş oldum ve dişlerimi iyice fırçaladım. Üzerime yeni kıyafetler giyip dışarı çıktım. Kızların kızlara eli boş gitmediğini biliyordum bu yüzden bir buket çiçek aldım. Saat altıda zaten merdivenleri çıkıyordum ve sağ kapıya yaklaşarak zili çaldım.
—Açık! – Bir süre sonra dışarıda kapı sesi duydum ve terli avucumla kapı koluna bastım.
Kraliçem sırtı bana dönük olarak durdu, öne doğru eğildi ve kıçını büktü. Kısa elbisesi yukarı kaldırılmıştı ve üzerinde hiç külot yoktu.
“Ne kadar güzelsin,” diye fısıldadım onun önünde diz çökerek.
Sevimli, nazik parmakları kalçalarının üzerine uzanıp onları birbirinden ayırdı ve ben de onun güzel kokulu anüsünü öptüm. Bu bir dostluk öpücüğüydü. Samimi, saf ve şefkatli dostluk. İlk defa mutluluğuma bu kadar yaklaştım. Daha doğrusu bu kadın ona yaklaşmamı sağladı.
Bir süre sonra bana döndü ve bana baktı. O güzeldi. Gülümsedi ve hiçbir şey söylemeden oturma odasına yürüdü. Dizlerimden kalkmaya cesaret edemedim ve bu yüzden olduğu gibi onun peşinden emekledim. Oturma odasında bir sandalyeye oturdu ve ben de masanın üzerindeki vazoya çiçekler koydum. Onlara hiç aldırış etmeden bacak bacak üstüne attı. Tanrım, onları nasıl öpmek istedim! Sonsuza kadar öpün ve yalayın. Ancak onun izni olmadan bunu yapmaya cesaret edemedim.
Sonunda "Yakında gideceğim" dedi. – Sen de kalıp daireyi temizleyeceksin.
—Evet Hanımefendi.
—Geldiğimde benimle buluşacaksın.
"Evet" diye yanıtladım ve başımı eğerek.
Kız oturduğu yerden kalkarak yan odadaki ayna ve kozmetiklerin bulunduğu şifonyere gitti ve önündeki sandalyeye oturdu, böylece kalçalarını dışarıda bırakarak onu özgürce öpebilmemi sağladı. kasık. Arkasından sürünerek geçtim.
Kız maskarasını çıkardı ama gözlerini boyamaya başlamadan önce başlayabileyim diye eliyle hafif bir hareket yaptı. Başım dönerek yüzümü onun özel bölgesine yaklaştırdım. Onu fazla rahatsız etmemek için yavaş ve nazik davrandım; sonuçta göz boyama çok hassas bir işlem. Dilimle öptüğüm ve yaladığım kasıklarının ve anüsünün tatlı tadı dışında çevremdeki her şey yok oldu. Bu arada kız, ona olabildiğince derinden ulaşabilmem için sırtını bükerken, bir yandan da cilveli bir şekilde ilahi kirpiklerine rimel sürüyordu. İşi bitince rujunu çıkardı ve dudaklarına sürdü. Sonra başımı daha sert bastırdı ve dilimi anüsümün daha da derinlerine sokmama izin verdi: yanaklarımı pudralamak o kadar da hassas bir işlem değil.
Her şey bittiğinde kız hafifçe gerindi ve yüzümü kasıklarından uzaklaştırarak koltuğundan ayağa kalktı. Vücudum tatlı bir şekilde titriyordu: Hayatımda hiç bu kadar iyi hissetmemiştim. Çıplak, ince bacaklarına ve ayak parmaklarına şehvetle baktım ama henüz dudaklarımla onlara dokunmak için ondan izin almamıştım.
"Buraya oturun" diye emretti.
Bir süre sonra neredeyse hazırdı. Bunu giyerken çıkardığı sesten ve koridordaki ayakkabılarının topuklarının çıkardığı tıkırtılardan anladım. Sonra parmaklarını şıklattı. Ben emeklerken sol ayağını hafifçe öne doğru uzattı ve ayakkabısının ucunu işaret etti. Onun önünde yere uzandım ve tutkuyla dudaklarımı ona bastırdım.
“Ciao,” dedi ve kapıyı kapatarak gitti ve ben de az önce durduğu zemini uzun süre öptüm...
Metresi ve sadık köle ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version