Islak babaseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Islak baba

Post by Anonymous »

Tanya'mız yüksek sesle ağlıyor. Hayır, ağlamıyor ama atılgan bir şekilde atlıyor. Yanımda otururken atlıyor. Dick'in üzerine indikçe kedisi eziliyor. Ve kadın ondan kayarken havayı emiyor. Tanya atlamanın etkisiyle kızarmıştı; burnunda, dudaklarında ve göğüslerinde ter damlacıkları parlıyordu.

Her şey sıradan bir şekilde başladı. Yeni çalışanımız, yirmi beş yaşlarında bir kız olan Tanya, bir sonraki tatili vesilesiyle bir içki partisine katıldı. Kısaca çöpe atın. Patron cömert davrandı ve aynı anda üç kişiye tatil imzaladı: ben, Tanya ve başka bir biber. Masada tatil planlarını paylaştılar. Medeniyetten ayrılıp tatilimin bir kısmını adalarda geçirmek gibi bir arzum vardı. Oraya tekneyle ulaşmanız gerekiyordu. Bu bende var. Şirket her yıl orada seçiliyordu.

Rüya! Eve giderken Tanya beni kolumdan çekti ve konuşmamız gerektiğini söyleyerek kendisine eşlik etmemi istedi. Konuşmanın asıl amacı Tanya'yı adalara götürme isteğiyle ilgiliydi. Ben umursamıyorum. Sızlanan bir kadının yükünü üstlenmek istemedim, bu yüzden onu korkutmaya karar verdim. Sivrisinekler, çadırda geceleme, olası kötü hava koşulları ve turizmin diğer sıkıntılarıyla ilgili hikayeler onu korkutmadı. İçini çekerek hazırlanması gerektiğini ama eve ancak tatil programımızı tamamladıktan sonra döneceğimizi söyledi. Yanına ne alması gerektiği konusunda tavsiyede bulundu ve eczaneye gidip bol miktarda prezervatif almasını istedi.

—Neden bu? - şaşırmıştı.

—Adada olacağız. Ben Robinson'um. Sen Cumasın. Bu seni sadece cuma günleri sikeceğim anlamına gelmiyor. Seni her gün, belki de günde birkaç kez sikeceğim. Hamile kalmak istemezsiniz.

En azından bu olasılığın onu korkutacağını düşündüm. Hiçbir şey böyle değil. Otobüs durağında yollarımızı ayırdık ve ben de onu sabah sekizde alacağımı, böylece yolda kalacağını söyledim. Fikrini değiştirirsen işte telefon numaram; beni ara. Akşam birkaç kez aradım ve neyi alıp neyi almamam gerektiğini açıkladım.

Sabah Tanechka, Çin'den gelen mekiklerin taşıdığı bir sandıkla girişte duruyordu. Bagajı arabaya yerleştirip tekne istasyonuna gittik, eşyalarımızı tekneye yükledik, arabayı otoparka sürdük, motorları kapattık ve yola çıktık. Motorlar ilerlemeyi hızlandırarak memnun bir şekilde mırıldandı. Tanechka merakla başını çevirerek kıyıları inceledi. Dürbününü verdi. Küçük bir sidik gibi ciyaklıyor.

Tanya'nın kararlı ve kompleksleri olmayan bir kız olduğu ortaya çıktı. Kot pantolonunu ve bluzunu çıkardı. Biraz düşündükten sonra sutyenini çıkardı. Göğüsleri gerildi ve papillaları şişti. Bir tepki bekleyerek gururla bana baktı. Onun memesini okşadı, kıçını okşadı ve Robinsonların da insan olduğunu ve buna dayanamayacaklarını, en yakın kıyıya demirleyip Cuma'yı becereceklerini söyledi. Yeterince prezervatif aldığımı, ereksiyon olursam hemen şimdi seks yapabileceğimi ciddi bir şekilde bildirdim.

Gerginliği azaltmam gerektiğini anlıyor. Daha sonra benden aldığı zevkten vazgeçecek ama şimdilik amını tayım altına koymaya hazır. Teklif cazip geldi ve ben tekneyi kıyıya doğru iterek Tanya'yı kucağıma çektim. Torbanın içini boşalttı, bir prezervatif çıkardı, ustaca ereksiyon halindeki penisinin üzerine koydu ve üzerine oturdu, kıçını döndürdü, kendini kazığa oturttu ve sallandı. Tanya'ya zevk vermeye çalışmadım ama başardı. Kullanılmış gondolumuzu nehir boyunca gezdirerek yola devam ettik.

Tanya kendisinin de çabuk tahrik olduğunu, boşaldığını ve sol göğsünün okşanmasından hoşlandığını söyledi. Klitoris çok hassas olduğundan dokunmaya gerek yoktur; ters reaksiyon meydana gelir. Oral seks yapıyor ve dilinin okşamasını seviyor, özellikle de bu sırada kıçına bir parmak sokulduğunda. Basit bir am masajından bile sonsuza kadar boşalabilir. Beni bilgilendirdi. Size tercihlerimi anlatmamı istedi. Sekste her şeyi kabul ettiğimi söyledi. Bir kadına zevk vermeyi seviyorum. Eşit tutkuyla sonumu hem kediye hem de kıçına sokuyorum. Sürecin kendisi önemlidir, sonu değil. Her zaman bitirebilirsin ama yoruluncaya kadar oynamaya devam etmek akrobasi demektir. Tanya ve ben kişiliklerimiz konusunda anlaştık.

Adada yalnızca bir çift tanıdık serseri vardı. Vadik ve eşi, annelerinin doğurduklarını giyiyordu. Sarılmalar ve öpücüklerle sevinçle karşılandık. Beni tutkumla tanıştırmak istediler. Onu bu şekilde tanıttım - Cuma günüm. Çıplak teyzemin bana nasıl sarıldığını, okşamak için gizli yerlerini açığa çıkardığını izlemek Tanya için çılgıncaydı, burada ahlak elbette bedava, ama biz başkalarının arkadaşlarıyla sikişmiyoruz. Ancak popoyu çimdikleyebiliriz, amcığı okşayabiliriz veya aynı dokunuşları ucuna maruz bırakabiliriz. Durumu Tatka'ya anlattım ve hayatı düzenlemeye koyuldum.

Soyundu ve Tanyuşka'ya da soyunmasını önerdi. İlk başta utangaçtı, sonra soyundu. Vadik, vücudunun güzelliğini hafif tombul karısıyla karşılaştırarak yorumladı. Sırtıma bir tokat ve birkaç gün diyet sözü aldım. Toplantı için içtik ve yüzmeye gittik.

Tanya kendini sudaki bir yunus gibi hissetti. Daha doğrusu bir denizkızı. Bu onun unsuruydu. Uzun zamandır kıyıda yatıyordum ve o hâlâ eğleniyordu. Islak, nefes nefese çıktı ve köpek gibi bir hareketle saçındaki suyu silkeledi. Yakında düştü. Onu lezzetli bir şekilde öptü ve harika bir tatil için ona teşekkür etti. Orada uzandılar, konuştular, arkadaşları hakkında sorular sordular. Bana bildiklerini anlattı. Alışveriş yapmak için en yakın köye doğru yola çıktılar. Şimdilik tüm adada yalnızdık. Tanka bir yere gitti. Görünüşe göre işeme isteği vardı.

Geldi, yanına uzandı ve sarkık penisiyle oynamaya başladı. Düştüğünde bana çok küçük geliyor, ayağa kalktığında ise tam on yedi cm veriyor, bu kadar farklılığa hayran kaldı. Ve onun ustaca okşamalarında bu fark kendini hissettiriyordu. Tanka'yı sırtüstü çevirdi ve gösterişli bir hareketle doğru noktaya vurdu. Tanka hemen prezervatifi taktı. Deliğe girdiğinde penis tamamen doluydu.

Cuma günü biraz sallandım, oradan çıktım ve aşağı kaydım. Sol meme ucunu dudaklarıyla yakaladı ve okşamaya başladı. Tanya sadece memnun değildi, aynı zamanda çok da memnundu. İnledi, sarsıldı, açık ağzı nefes almaya çalıştı. Sızıntıdan karnına, ardından uyluklarına doğru kaydı, dudaklarını açtı ve klitorise dokunmamaya çalışarak onları öptü. Tanka yüzüyordu. Zaten iki kez geldi, orası kesin. Amcığı okşayarak parmağını kıçına soktu. Ciyakladı, kıçını döndürdü, kendini daha derine itmeye çalıştı, bacaklarını sıkıca sıktı, başımı bastırdı ve güçlü bir şekilde kendini boşalttı.

Tanha'nın bacakları çoktan gevşemişti ama vücudunda spazmlar yayılmaya devam ediyordu. Gözler kapalıydı, yanaklardan yaşlar akıyordu. Tanya'nın yanaklarından damlacıkları yaladı, dudaklarını, gözlerini ve burnunu öptü. Dürtüsel bir şekilde iç çekti, gözlerini açtı, sessizce beni boynumdan tuttu ve göğsüne çekti. Kulağının bir yerini öptü, bir şeyler fısıldadı, sıcak nefes aldı. Sonra benim ucumu aldı ve ustaca kendi içine soktu.

Bir veya bir buçuk dakika sonra sırtına taşların bastığından şikayet etti. Beni dizlerimin üstüne koydu. Hala acıyor. Daha sonra kendi başına taktı. Ben heyecanlanırken Tanya tekrar geldi, göğsümün üzerine düştü ve meme ucumu ısırdı. Spermi akşama bırakmaya karar verdim ve kondomu ucundan çıkardım. Tanka prezervatif yüzünden boşalamadığımı söyledi. Hızla bana sırtını döndü, eğildi, ellerini dizlerinin üzerine koydu ve amını dışarı çıkarıp içine boşalmamasını istedi.

Penisini çıkardı ve tam Tanya'nın sırtına ya da kıçına boşalmak üzereyken Tanya hızla arkasını döndü ve spermin tamamını ağzına aldı. Memnun bir şekilde mırıldanarak hepsini emdi. Hatta bu değerli ürünün büyük bir kısmının nehirde kaybolmasına üzülüyordu. Artık Cuma gününü doyuracağına söz verdi.

Vadik ve eşi neredeyse akşam saatlerinde geldiler. Hava güzeldi ve giyindik. Sivrisinekler de akşam yemeğinde paylarına düşeni almak istediler. Akşam ateşin başına oturduk, sohbet ettik ve çadırlarımıza gittik. Tanyukha'yı becermek için özel bir istek yoktu ama Vadik çadırında kıpırdanıyordu, karısının inlemeleri duyuldu, Tanya ilgiyle başını kaldırdı, dinledi ve eli çoktan külotuma dalmıştı. Prezervatif bile çıkarmadılar. Dört ayak üzerinde duran ve gelişini hisseden Tanka'yı bitirdikten sonra, onu ormana ve öndeki sike doğru çevirdi ve ağzına koyarak onu biraz becerdi ve geldi. Huzur içinde yatmaya gittiler.

Daha fazla dinlenme, yüzme, uyku ve yemek yeme molalarıyla sürekli sevişmeye dönüştü. Tanya'nın bir mucit olduğu ortaya çıktı ve biz onun kıçını deldik, ağzını dövdük, çeşitli pozisyonlarda amını yırttık. Vadim ve karısı çoktan şehre gitmişlerdi; adanın tek sahibi bizdik. Tatka'yı çalıların arasında yakaladım ve orada becerdim. Onu suya yakaladım ve karaya çıkmadan becerdim. Boşalmamaya çalıştım. Penis uyuştu ve artık hiçbir şeyin kokusunu alamıyordu. Hatta sertleşmekten bile korkuyordum. Kadın her fırsatta amını dudaklarımın ve dilimin altına yerleştirmeye çalışıyordu, benim bu tür okşama tarzımı eşsiz buluyordu.

Hava kötüleşti. Çadırı katlayıp misafirperver kıyıdan denize açılmak zorunda kaldım. Tatka'yı eve götürüp veda ettim. Akşam televizyon izliyordum, esniyordum ve kapı zili çaldı. Başka kim getirildi, eşikte ıslak bir Tatka duruyordu, şemsiyesinden ve saçından yağmur damlaları damlıyordu.

- Biliyor musun, henüz tüm prezervatifleri kullanmadığımızı düşünmüştüm, aniden ortadan kaybolmaları çok yazık...

Sessizce ona sarıldı, daireye aldı, ıslak şemsiyeyi alıp attı, onu kollarına aldı ve yatak odasına taşıdı.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Islak külot
    by Anonymous » » in General
    0 Replies
    16 Views
    Last post by Anonymous
  • Düğün gecesinden sonra anne ve üvey baba sürekli sevişirler. Bu iyi???
    by Guest » » in General
    0 Replies
    139 Views
    Last post by Guest
  • Bir baba arıyorum
    by Guest » » in Eşcinsel Forumu
    0 Replies
    46 Views
    Last post by Guest