Genç adam kıza bağırdı: “Tamam kaltak! Öyle istiyorsan!" Öfkeli adam, yıpranmış eski bir spor çantasını kamyondan dışarı attı. Kız neredeyse kafası karışmış halde ayağa kalktı.
“Göt herif! Güle güle!" - Adam kamyonu çalıştırıp onu orada bırakarak uzaklaşırken o da bağırdı. "Kahretsin" dedi, çantasını aldı, benzin istasyonunun kapısına doğru yürüdü ve eski yıpranmış bankın üzerine oturdu. Susan'ın benzin pompası kapandı, hortumu tekrar pompaya taktı ve çantasını alarak kapıya doğru yöneldi. "İyi misin tatlım?" - kıza sordu.
“Evet, elbette benim için her şey yoluna girecek. Teşekkür ederim". Kız da uzaklara, hiçbir yere bakarak yanıt verdi.
Susan konuşmaya başladı ama konuşmamaya karar verdi ve hesabı ödemek ve meşrubat almak için içeri girdi. Gözleri, kesik kot şortlu ve bağlı gömlekli kıza son bir kez baktı. Tozlu, perişan, sıcak ve terli görünüyordu.
Susan istasyona girdi ve şişelenmiş su ve sodayla dolu bir buzdolabı buldu. Bir şişe su aldı, sonra düşünceli bir şekilde başını eğdi ve ikincisini aldı. Hesabı tezgahın arkasındaki yaşlı adama ödedi ve kapıdan çıktı. Tekrar kızın yanında durdu ve şişelerden birini ona uzattı. Kız ona soru sorarcasına bakarken, "Soğuk bir içkiyi kaldırabilecek gibi görünüyorsun" dedi.
“Ah... evet, teşekkürler, ama buna gerek yok... Yani... kahretsin. Teşekkür ederim". Sunulan şişeyi alıp açtı ve büyük bir yudum su aldı.
Susan elini uzattı: “Ben Susan. İyi olduğundan emin misin?
“Ah. Evet muhtemelen. Bilmiyorum. Bu pislik. Ah, ben Laurie. Seninle tanıştığıma memnun oldum, su ve her şey için teşekkürler..." Laurie kadına baktı. Susan rahat bir şekilde oturan ancak dar olmayan bir şort, koyu mavi kot (kot ceket) ve beyaz pamuklu bir üst giymişti. Uzun kızıl saçları, güneş gözlükleri ve tatlı bir gülümsemesi vardı. Güneş gözlüklerini kafasına çekmiş haliyle de oldukça güzeldi. Lori, sıcaktan dolayı göğüslerinin altından bağladığı eski gömleği ve eski gömleğinin içinde kendini basit hissediyordu; kirli sarı saçları at kuyruğu şeklinde geriye doğru taranmıştı. Sırtından aşağı bir ter damlası aktı ve sıcağa rağmen titredi.
Susan şunu sordu: "Yardım etmek için yapabileceğim bir şey var mı? Seni şehre veya başka bir yere bırakabilir miyim?
“Bu gerçekten çok hoş bir davranış ama sanırım iyi olacağım. Bir otobüse falan yetişeceğim."
"Peki... otobüsün ne zaman geleceğini öğrenelim."
İçerideki yaşlı adam şaşırmış görünüyordu. "Otobüs? Kilometrelerce boyunca otobüs durağı yok. Bunu yapmak için Silverton'a gitmeniz gerekiyor."
“Ne kadar uzakta?” - Susan ona sordu.
“Ah, yaklaşık dört saat sürecek. Eyalet otoyolunun çok aşağısında."
Susan ve Laurie sokağa döndüler. "Peki Hun, burada oturamazsın... neden seni bırakmama izin vermiyorsun? Gerçekten sorun değil, çok acelem falan yok. Otobüs dışında nereye gitmeye çalışıyorsun? - Susan, Laurie'yi sakinleştirmeye çalışarak tatlı bir gülümsemeyle sordu.
“Kahretsin... çok naziksin ama benim hakkımda falan hiçbir şey bilmiyorsun. Tamamen deli ya da deli olabilirim."
"Ya da ben de öyle olabilirim, demek istediğin bu mu?"
“Ah, hayır... Demek istediğim bu değildi. Oldukça tatlı ve güzel görünüyorsun. Sadece seni üzmek falan istemiyorum. Belki bu pislik biraz sakinleşince geri gelir. Sadece kızgın, zaten Seattle'a gitmeyi hiç istemedi."
“Ah, Seattle... gideceğin yer orası mı? Oraya gidiyordum. Çalışma tatili. Bak... neden benimle bir gezintiye çıkmıyorsun, biraz arkadaş olmayı çok isterim. Doğruyu söylemek gerekirse yalnız seyahat etmeyi zaten sevmiyorum." dedi Susan, kıza hâlâ ikna edici bir şekilde gülümseyerek.
“Ah... Bunu yapmana izin veremem. Bir şekilde halledeceğim." Lori direndi.
“Bakın, sadece öneride bulunuyorum. Koşulsuz. Seni otobüse binebileceğin yere götürebilirim. Ama aslında... bu paradan tasarruf etmenizi sağlar, arabayı sürmenize falan yardımcı olabilirsiniz. Bana arkadaşlık et." - Susan önerdi.
Para denince Lori aşağıya baktı ve elinde pek fazla para olmadığını fark etti. O iyiydi, sadece bu tür yardımlardan hoşlanmadı. Ama Kyle birkaç mil uzaktaydı, muhtemelen eve doğru gidiyordu ve her şey eşit olduğunda bu muhtemelen iyi bir şeydi. Son zamanlarda zorlu bir yol oldu ve... belki de en iyisi buydu.
“Peki... bunun gerçekten bir sorun olmadığından emin misin? Ben... Çok fazla param yok ama bir şeyin parasını ödememe izin vermelisin," dedi Lori.
“Bu hiç sorun değil. Hadi gidelim. Bununla daha sonra ilgileneceğiz."
Laurie'nin yırtık pırtık çantasını bagaja koydular ve yola çıktılar. Tozlu sıcaktan sonra arabanın soğuk kliması iyi gelmişti ve soğuk rüzgar ikisini de ürpertmişti. Dört meme ucu yukarı kalktı ve Susan onları beyaz bluzundan oldukça net bir şekilde görebiliyordu. Kızlar boş otoyolda arabalarını sürerken gülüyor ve konuşuyorlardı. Lori, Susan'a Kyle'dan ve onun ne kadar pislik bir adam olduğundan bahsediyordu. Laurie, Susan'a anne ve babasının birkaç yıl önce nasıl ayrıldığını ve artık ikisine de gitmesinin mümkün olmadığını anlattı. “Babam ona para için gelemeyecek kadar bağımsız olduğumu söylüyor; Yalnız olduğunu ve hiç kimseden yardım istemediğini ve neredeyse 20 yaşında olduğumu ve hala para için yalvardığımı. Seattle'da çalıştığı yerde bana iş bulabileceğini düşünen bir kuzenim var, o yüzden... Kyle ve ben ayrıldık. Oraya asla gitmek istemez, sadece kanepeye uzanıp tembellik yapmayı, sarhoş olmayı ve kafayı bulmayı tercih eder. Asla büyümeyecek. Sanırım çocuğumuz falan olmadan önce onsuz daha iyi olurum. Doğru, bence bu bizim için uzun zaman önce bitti ama birlikte kaldık.
Susan, kızın konuşmasına izin vererek ve onu sisteminden çıkararak dinledi. Zaman zaman destek ve anlayışla başını salladı. Laurie'ye, bir ilişkide bu zor aşamayı atlatması gerektiğini bildiğini, kendisinin ve eski kocasının bir süre aynı şeyi yaparak birlikte kaldıklarını söyledi. “Sonunda, arkadaş olarak kalırken ayrıldık, büyüdüğümüzü ve ayrıldığımızı, çok erken evlendiğimizi fark ettik. Artık onun kendi hayatı var, benim de kendi hayatım var."
Yol geçip giderken ve güneş batıda batarken kilometreler saatlere dönüştü. Laurie biraz sakinleşmeye başladı ve Susan yorgun olması gerektiğini fark etti. Çiftin fazla parası olmadığı için kızın son zamanlarda iyi uyuyup uyumadığını merak etti.
Susan direksiyonun arkasına uzandı. "Sanırım bu gece kalacak bir yer bulacağım. Önümüzde bir şehir, güzel, uzun bir duş ve bir yatak var."
Lori, maddi imkanlarının kısıtlı olduğunu düşünerek, en kötü motele bile parasının yetip yetmeyeceğini ve bu konuyu nasıl açabileceğini merak etti. Bir kamyonda uyumak yerine bir yatakta uyuma fikri çok çekiciydi ve bir kamyon durağında soyunma odası yerine gerçek bir duş onu ağlatmaya yetiyordu. Ama en ucuz motelden başka hiçbir şeye parası yetmiyordu. Koltuğunda kıpırdandı ve Susan'a onu bırakıp otobüse binebileceğini nasıl söyleyebileceğini merak etti. Nankör olmaktan nefret ederdi, Susan çok tatlıydı.
Lori bir şey söyleyemeden Susan tekrar konuştu: "Ah... bu arada... benzinim, odalarım ve diğer her şey iş hesabımdan ödeniyor, bu yüzden bu konuda herhangi bir tartışma duymak istemiyorum." bu, iki kişilik bir oda tutmamız gerekecek. Neden iki oda kiraladığımı açıklayamam. O yüzden endişelenmeyin, hayırı cevap olarak kabul etmeyeceğim.
Lori'nin içi rahatladı. Gerçekten duş almak istiyordu ve otobüse binmek istemiyordu. Kendi kendine gülümsedi, sonra bu yabancıya borcunu nasıl ödeyebileceğini ve teşekkür edebileceğini düşündü. Akşam yemeği ısmarlamayı teklif etti... "Sizin için sakıncası yoksa pizza falan gibi bir şey."
“Pizzaya bayılırım. Ve muhtemelen benim dışarı çıkmama bile gerek kalmadan onu doğrudan odamıza teslim edebilecekler. Bütün bu sürüşten sonra çok yorulmuştum. Eminim sen de öyle yapıyorsundur."
"Tamam o zaman katılıyorum."
Susan eyaletler arası yolun hemen yakınında güzel, ortalama bir motel buldu, çok süslü olmasa da ucuz da değildi ve onları kayıt ettirdi. Büyük çift kişilik oda, iki kraliçe yatak, gerekli tüm şeyler. Sokağın karşısında bir benzin istasyonu vardı ve Susan odalarına gitmeden önce bir bira aldı. Lori bu muhteşem kadının bira içtiğini görünce şok oldu. Onu rahatsız eden tek şey pijama ya da geceliğinin olmamasıydı. Külot ve tişört ya da buna benzer bir şey.
Susan odaya girer girmez ayakkabılarını çıkardı ve esnedi. Birayı kendisi için açtıktan sonra küçük buzdolabına koydu ve Laurie'ye ikram etti. Belki bir gün, dedi Lori. Susan birasından uzun bir yudum aldı ve Laurie'ye, önce tuvalete gitmeme izin verirsen duşta neşelenen ilk kişinin kendisi olabileceğini söyledi!
Her iki kadın da kıkırdadı ve Susan içeri girip rahat bir nefes aldı, ancak kapıyı tam olarak kapatmadı. Lori temiz giysiler bulmak için çantasını karıştırdı ve gecelik olarak kullanılabilecek kadar uzun olabilecek bir tişört buldu. Yatmadan önce giymek için temiz bir külot ve bir çift bol, bol şort çıkardı. Susan gittikten sonra duşa gitti, sıcak, temiz duşa girdi ve yıkandı.
Susan yatakta rahatladı, televizyonda kanalları değiştirdi ve yan odadaki suyun sesini dinledi. Bu genç kızdan gerçekten hoşlanıyordu ve onun için her şeyin yoluna gireceğini umuyordu. Ayrıca valizini yeniden düzenlemeye de zaman ayırdı ve "özel oyuncaklarını" en alta koydu. Lori gençti ve vibratörler ve benzeri şeyler karşısında şok olmuş olabilirdi. Susan bu zevkten uzak durması, belki de kısa bir duş falan alması gerektiğini düşündü. Kızı güvenli bir şekilde Seattle'daki kuzeninin yanına götürdüğünde ihtiyaçlarını gerektiği gibi karşılayabilecekti. Duştan sonra giymek için temiz kıyafetler aldı, bunları çantasına koydu ve birasının yanına döndü.
Sıcak duşun altında Lori harika bir temizlik hissine kapıldı. "Her şey yoluna girecek" diye karar verdi. Sabunlu elleri karnında bir aşağı bir yukarı, göğsünün üzerinde, sonra tekrar aşağı doğru gezindi... Çevresiyle bağlantısını kaybetti ve yıllardır duşta yaptığı şeyi yapmaya başladı. Elleri nazikçe vücudunu okşadı, yumuşak açık kahverengi buklelerin altında yatan şeyleri okşadı, parmağının ucu kıvrımlarının arasında rahatça kayıyordu. Kyle'ın kendisiyle birlikte duş aldığı, onu götürdüğü, uzun, güçlü aletinin kıvrımlarına gömülü olduğu görüntüsünü gözünün önüne getirmeye çalıştı ama başaramadı. Aklına gelen resim Kyle'a ait değildi ama Susan'a aitti; elleri nazikçe okşuyordu, göğüsleri göğsüne sımsıkı bastırılmıştı, elleri amlarını bulurken öpüşüyordu. Lori duraksadı ve gerçekliğe geri döndü. Tanrım, bu nereden çıktı? Susan ilgileniyormuş gibi gösterecek hiçbir şey söylemedi ya da yapmadı. Diğer kızla olan deneyimine göre Laurie'nin, bir kadının biseksüel mi yoksa lezbiyen mi olduğunu değerlendirme konusunda gerçekten hiçbir deneyimi yoktu. Farklı kadınlara dair kendi fantezileri vardı. Duşun altında kıkırdadı. Eğer Susan olsaydı her şey yoluna girecekti. Çok iyiydi. Laurie bunu en başından beri fark etmişti. Belki tuhaf görünmeden konuyu açmanın bir yolunu bulabilirdi. Laurie bunu kesinlikle biliyordu. O zamanlar yaşadığı en iyi seksti. Horoz harikaydı ama her zaman çok çabuk bitiyordu. Genelde bundan hoşlanırdı ama gol atmak ve başarısız olmaktan daha fazlasını istiyordu. Ve Kyle, ona ne kadar kurnazca talimat vermeye çalışsa da, mecbur kalırsa am yalayabilirdi. Tanrım, bunun bir faydası olmadı, şimdi değil. Lori meme uçlarının patlayacağını ve amının yanacağını hissetti. Susan'ın odada ne aradığını merak ederek duş perdesine baktı. Lanet olsun, acıtmayacak. Susan'ı hayal etmeye başladı ve çıplak olarak neye benzediğini merak etti. Eli kaygan amına geri döndü ve klitorisini yavaşça ovuşturdu. Temiz tıraşlı mıydı? Kızıl saçlarıyla aynı renkte bir çalısı var mıydı? Güzel göğüsleri olduğunu biliyordu ve göğüs uçları dik olduğunda güzel ve orta büyüklükte göründüklerini biliyordu. Susan'ın kalçaları, parmakları ve dili arasında tutkuyla çalışan kızıl kafasını düşündü. Lori'nin diğer eli göğsünden kaydı, klitorisini ovalayan parmaklarını kavradı ve önce bir, sonra iki parmağını sıkı amının içine daldırdı. Bir eliyle klitorisini çalıştırırken, diğer eliyle yavaş ve derin bir şekilde kendini parmaklıyordu. İnledi. Dudağını ısırarak, yavaşça sallanarak, duvara yaslanarak çalıştı. Nefesi hızlandı. Evet, yakında... çok yakında. Parmaklarının Susan'ın uzun saçlarına dolandığını, ağzının nasıl kasıldığını, kalçalarının nasıl kalktığını ve nasıl kalktığını düşündü. Parmağının ucu artık şişmiş klitorisinin üzerinde dil gibi daha hızlı ileri geri hareket ediyordu. Duygular patladığında ciyaklamayı bastırdı. Orgazm ona yoğun zevk dalgaları halinde çarptı.
Lori yüzünü yıkarken kendi kendine hafifçe gülümsedi. İyiydi. Çok iyi.
Susan yatakta uzanmış bekliyordu. Uzanıp rahatlamak güzeldi. Kendi kendine düşündü, Lori gerçekten duştan keyif alıyor olmalı. Her zaman iyiydi. Bindiği eski kamyonun muhtemelen kliması yoktu. Zavallı sevgilim; oradaydı ve Susan'ın düşündüğünü yaptı. İyi bir iş ve para için Tanrıya şükürler olsun, artık bunu yapmak zorunda değilim. Ancak bu noktaya gelmek hiç de kolay olmadı. Ama sıkı çalışma meyvesini verdi. Duşun durduğunu duydu. Aklı, kızın çıplak ve ıslak olarak neye benzediğini merak ediyordu. Aşağıya doğru akan o uzun sarı saçlar. Susan doğruldu, kendine şok olmuştu. Bu fikir nereden çıktı? Elbette Laurie çekiciydi ama bu fikre ne yol açtı? Hayatındaki bir sevgili Susan'ı kendisine lezbiyen demeye neredeyse hiç zorlamamıştı. Janice tatlı, nazik ve anlayışlıydı ve Susan ondan ne kadar iyi bir eğitim almıştı. Ayrıca o zamandan beri çok sayıda erkek var. Tamam, onu herkesten daha yükseğe çıkaran kişi Janice'di. Kendi kendine, "Biseksüelsin sen, Susie," dedi. Ama bu gördüğün her genç kızı istemek için bir sebep değil. Ah gerçekten kendi kendine tartışıyordu, o halde bu oyuncakları çıkarırken neden erkekler kadar kızları da düşünüyorsun? Susan kendi kendine güldü, başını salladı, kendisinin kim olduğuna ve bundan mutlu olması gerektiğine karar verdi. Ancak ellerinizi çekin. Laurie zor zamanlar geçirdi. İstediğin kadar hayal kur kızım ama aptal olma.
Tabii Laurie başlatmadıysa, değil mi?
Doğru.
“Daha iyi hissediyor musun? İyi bir duş mu? - Susan'a sordu.
Lori hafifçe kızardı, saçlarını bir havlunun altında topladı, etrafına başka bir havlu sarıldı. Hayır, tahmin edemiyordu. “Evet, temiz olmak harika. Susan, yaptığın her şey için sana gerçekten ne kadar teşekkür etsem azdır."
“Bu konuda konuşma tatlım, yardım edebildiğime sevindim. Duş alma sırası bende, iyi olur," dedi Susan gülümseyerek.
Susan banyoya girdiğinde Lori, Susan'ın az önce yaptığı gibi "duş aldığını" hayal ederken yanaklarının ısındığını hissetti. Giyinmek için havluları açtı ve Susan çantasından eşyalarını almak için dışarı çıktığında çıplak yakalandı. Kızarmış ve çıplak olan Lori sadece kıkırdadı. Bir an Susan'ın onu sınadığını sandı ama bu muhtemelen onun hayal ürünüydü. Laurie giyinip buzdolabından bira şişelerinden birini alırken Susan banyoya döndü. Duşun çalışmaya başladığını duydu, sonra kapı tekrar açıldı ve Susan başını dışarı çıkardı. Laurie aralıktan Susan'ın çıplak vücudunu bir anlığına görebilmişti; bu, çıplak bir kadının neye benzediğine dair merakını gidermeye yetmese de onu baştan çıkarmaya yetmedi. "Gidip pizza sipariş etmek ister misin? Mantar ve hamsi dışında her şeyi yiyeceğim.”
"Ah, elbette, güzel." Lori yanıtladı.
Susan gülümsedi ve kapıyı kapattı. Vay, kızın çok güzel bir vücudu vardı. Uzun, şımarık memeler, güzel kıç. Saçlarıyla aynı renkte sevimli bir çalı. Susan aynada kendine baktı. Tamam, sen de o kadar kötü değilsin Susie. Bunlar sürahileri olan sevimli kızlar. Dönüp omzunun üzerinden baktı. Kıç hala güzel ve sağlam. Arkasına döndüğünde büyük pembemsi dudaklarının üzerinde uzanan, özenle kesilmiş koyu kırmızı kürke hayran kaldı. Parmaklarını üzerinde gezdirip tıraş makinesini çıkarıp duşa götürürken bir miktar kirli sakalı fark etti. Duş alırken vücudunun her yerinde oyalandı, kendini okşamak için durdu, uzun zamandır olduğu gibi kendine olan sevgisinde kaybolmuştu. Tıraş bıçağının tenine karşı iyi hissettirdiği bir his vardı; bu his, dudaklarının etrafındaki kıllar giderildiğinde her zaman hoşuna gidiyordu. Bacaklar ve koltuk altları iyi durumda; daha dün tıraş etti. Kendi kendine, "Sevinciyle ilgilenecek zaman bulamamış olması tuhaf" diye düşündü. Son birkaç teli de yıkadı. Neredeyse ciddi bir tavırla parmaklarını artık şişmiş ve karıncalanan klitorisinin üzerinde gezdirdi. Kendi kendine düşündü ve uzun pratiklerin verdiği kolaylık sayesinde yavaş yavaş ve kolaylıkla kendini orgazmın eşiğine getirdi. Parmaklarını deliğe daldırıp başparmağını klitorisi üzerinde gezdirmeden önce bu hissin tadını çıkararak orada oyalandı. Diğer eli uzanıp minik gül goncasını bulduğunda kendi kendine gülümsedi. Kendini orada hafifçe gıdıkladı ve her iki deliğin aynı anda alay edilmesinin getirdiği duyusal aşırı yükün onu alıp götürmesine izin verdi. Eski kocası ona kıçına sataşmayı öğretmişti; her sevişmelerinde becerikli elleri onun altına kayıyordu. Her zaman çok ama çok ıslaktı ve sıvıları onu her zaman yakınında tutuyordu. Parmağı yavaşça gıdıklayıp gıdıkladı ve sonunda içeri girip aletinin ritmine göre çalıştı. Asla başarısız olmadı. Sessizce inledi, kendini sessiz kalmaya zorladı ve orgazmın yumuşak telleri daha da yaklaşırken ürperdi. Gitmesine izin verdi. İlki, tüm sıcaklığa nüfuz eden hafif bir duygu dalgasıydı. Parmakları onunla birlikte daha hızlı hareket etti ve ikincisi daha da sertleşerek onu sarstı. Eli oldukça hızlı dans ederek zevk dalgasını beraberinde getiriyordu. Küçük gıcırtılar ve gıcırtılar suyun sesiyle bastırılıyordu. Parmakları daha da içine gömüldü ve beklenmedik bir üçüncü vuruş aniden ve sert bir şekilde ona çarptı. Bu yoğun orgazm vücudunu spazmlarla sallarken kendini kasıldığını ve gerildiğini hissetti.
Yavaşladı ve sakinleşti. Yıkanırken vücudu karıncalanıyordu; bacaklarım biraz titriyor. Mastürbasyon gerçekten harika bir şeydi.
Pizza çiğneyip bira içen kadınlar rahatladı. Odada küçük bir masa vardı ve orada televizyon izliyorlardı. Susan, Laurie'nin harika göründüğünü, yeni yıkanmış, makyajsız görünümün ona yakıştığını düşünüyordu. Susan kuruluşun sunduğu hizmetlerin listesine göz attı. "Hey, burada bir jakuzi var." Şunları kaydetti: “Uzun bir yolculuktan sonra sadece bir şey. Mayonuz var mı?
"Eh, bende eski bir tane var," diye yanıtladı Lori. "Daha önce hiç jakuziye girmemiştim."
“Ah, buna bayılacaksın. Yorgun kaslara çok iyi gelir. Kendinizi iyi hissetmenizi sağlıyor."
“Tamam, tamam, eğer iyi olduğunu söylüyorsan. Deneyeceğim"
Yemeklerini bitirip bira içtiler, rahat ve sessiz bir şekilde. Susan oyuncaklara uyduğu için mayosunu dikkatlice çantasından çıkardı. Lori çantasından kendisininkini çıkardı. İkisi de birbirine bakmadı ve üstlerini değiştirmek için banyoya yöneldiler. Sonunda Laurie iki parçalı küçük takımını giymek için geldi, Susan ise açık odada kendi takımını giymek için soyunmaya devam etti. Laurie beklediğinden hızlı bir şekilde dışarı çıkarken Susan'ın yüzü kızarmadı; bedeni her yönden küçük gelen çekici bir mayo giymişti. Susan takım elbisesini giyiyordu ve şimdi Laurie yeni arkadaşının çıplak vücuduna iyice bakmış ve etkilenmişti. Havlularını alıp kıkırdayarak jakuziye gittiler.
Son!
Bu hikayeyi okuduğunuz için teşekkür ederiz.
Umarım beğenmişsinizdir
Mobile version