İnancın Sırrıseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 İnancın Sırrı

Post by Anonymous »

Sonbaharda, Yeni Yıl'dan yaklaşık bir ay önce komşum Vera beni görmeye geldi. Yanında bir şişe getirdi, içtik, ben de zuladan bir tane daha aldım ve sohbetimiz birkaç saat sürdü. Çeşitli konular kullanıldı, ancak konu ne kadar dönerse dönsün, konu her zaman olduğu gibi seks konusuna geliyor, özellikle de biz bekar teyzeler için.

Verka ve ben yirmi yıldan fazla süredir arkadaşız ve yalnızlık bizi birleştirdiğinden beri birbirimizden hiçbir sırrımız yok. Bana evinin yakınındaki bir bankta otururken bir tür inek gibi görünen genç bir adamın ona nasıl yaklaştığını anlattı. 25 yaşlarında, gözlük takan, iyi giyimli, akıllı görünüşlü bir adam. Merhaba dedikten sonra oturmak için izin istedi, sonra hayatı sordu, yalnız yaşadığım ve hiçbir yerden yardım gelmediği için gelir açısından işlerin çok önemli olmadığını öğrenince tamamen güvendim. Kendi başıma ama sorun işin kötü olmasıydı. Bunu duyduğunda iyi para kazanma fırsatı teklif etti. Ve eğer aynı kadın gibi bir tanıdık varsa bunu ona teklif etmenin kötü bir fikir olmayacağını ima etti. "Hemen seni düşündüm" dedi ve hemen ona şöyle dedi: "Bir arkadaşım Sveta var, kendisi de pek geliri ve işi yok, o da yalnız ve benim karşımdaki evde yaşıyor." Peki ona ne tür bir iş soruyorum? Bir süre düşündü ve “Karmaşık bir şey değil, hizmet sektöründeki gibi” dedi. Servis gibi mi, getir mi, yoksa çamaşırları kaldır mı? - diye soruyorum, o da - Ama pek değil, izin ver yıkayayım. Sonra fark ettim ve hemen şöyle dedi: "Demek bana ve Svetka'ya fahişelik işi teklif ediyorsun." "Ben buna öyle demezdim" dedi ve ayağa kalktı, bu kartviziti bana uzattı ve şunu ekledi: "Svetka ile bu konuyu düşünürsen bizi ara, tartışırız." Verka her şeyi verdikten sonra bana baktı ve bir kadeh şarap daha kaldırdı. Artık ahlakın ne olduğunu, parazitlerin neyin peşinde olduğunu görüyorsunuz. Ahlaklar her zaman farklıdır, her zaman kendileriyle birlikte değişirler. - İçip bardağı bıraktıktan sonra dedim ki - Peki aradın mı yoksa..?

—Ne diyorsun, elbette hayır.

- Ah evet, yalan söylüyorsun, yüzünden yalan söylediğini görebiliyorum. Kim, kim ama ne olursa olsun inanmayacağım, hadi hepsini açıklayalım.

- Tamam aradım ama bu rezalete ortak olmak için değil, menfaat uğruna, neyin peşinde olduklarını öğrenmek için.

- Peki, ne düşünmüşler, hadi Verunchik, sana bir şey söylemem lazım. Nerede kahramansın ve nerede bu şekilde dönüyorsun?

— Kısaca numarayı çevirip soruyorum: “Dün bana mı geldin?” Orada, tüpün içinde, evet benim. Ben de ona iş hakkında daha detaylı bilgi almak istediğimi söyledim. İş karmaşık değil, diye cevap verdi, kısaca anlatabilirim, buluştuğumuz zaman daha detaylı anlatabilirim. Ama en azından kısaca, buluşmaya değer mi? diye yanıtladım.

— Kısacası yanınıza genç bir adam, daha doğrusu bir köylü geliyor ve siz ona hizmet ediyorsunuz.

— Nasıl hizmet ederim?

—Siz kadın, erkeklere nasıl servis yapıldığını bilmiyor musunuz? Bunu size doğrudan veya ima ederek nasıl söyleyeceğinizi anlayacaksınız.

— Eğer ipucunu anlarsam bana bir ipucu ver.

—Bu insanlar hiç bir kadınla birlikte olmadılar ve konuşacak yer bulmaları da zor. Kısacası utangaçlar ve bu utangaçlığı onlardan uzaklaştıracak kadınları arıyorlar.

—Onların utancını nasıl ortadan kaldırabilirim?

—İşe yaramayacağına dair bir ipucu görüyorum, doğrudan söyleyeceğim—Gelirler, hiç konuşmadan ve telaşlanmadan onlara verirsin, nasıl yapacaklarını söylersin, her şeyi yaparlar, parayı öderler ve ayrıl, hepsi bu. O halde kararınızı verin ve arayın.

—Peki, nasıl karar verdiniz? — Bir kadeh şarap koyarken ona sordum. Sveta - sen, neden böyle bir şey yapayım - dedi, yana doğru bakarak. Anlamıyorum, neden gözlerini saklıyorsun, yine bana yalan söylüyorsun” dedim, şarabı bardağa doldururken. Vera, hadi kızım.

Kısacası, bir saat sonra kendisini aradım ve önce her şeyin nasıl olacağını denemek istediğimi, sonra memnun kalırsam bunu tartışacağımızı söyledim. Bunun iyi olduğunu ve ne zaman başlamak istediğini söyledi, ben de evet, şu anda bile evde yalnızım ve o gelsin dedim. Bekle yarım saate geleceğiz dedi. Geldiğimizde, otuz yaşlarında bir adama eve kadar eşlik ettim ve bu bana 5 bin ruble verdi ve ne olursa olsun onun bir şey yapmasını beklemeyin, her şeyi kendiniz yapın, bunlar insan değil dedi diğerleri gibi. Ben eve girdim, o gitti.

Evde bu adam salonun ortasında duruyordu. Adının ne olduğunu sordum, söylemek istemediğini söyledi. Daha sonra yatak odasına gitmeyi önerdim. Ceketini çıkarıp beni takip etti. Perdeler kapalı olduğundan yatak odası karanlıktı. Bu adamın dediği gibi soyundum ve onu soymayı ve yatağa uzanmayı teklif ettim. Eşyalarını yere bırakarak soyundu ve hemen üzerime uzandı. Vücudu titriyordu, zor nefes alıyor, penisi bir paçavra gibi sarkıyordu. Sırtını sıvazladım ve endişelenmemesini, bizim için her şeyin yoluna gireceğini, ilkinde olmazsa bir süre sonra tekrarlayacağımızı söyledim. Penisini ellerine alıp okşamaya, üzerindeki deriyi hareket ettirmeye başladı ve penis dolmaya başladı. Tamamen gergin olduğunda, yataktan hafifçe kalktım ve onu kendime doğru yönlendirdim, bana girerek birkaç kez içimde seğirdi ve adam sessiz bir inilti çıkardı. Bitirdiğini fark ettim. Düşüp benden çıkana kadar onu içimde tuttum. Bundan sonra yan yattı. Bunun ilk kez gerçekleştiğini ve korkutucu olmadığını, yarım saat sonra bunu alıp tekrarlayacağımı söyledim.

Yarım saat sonra penisinin ayağa kalktığını söyledi, bunu hissettim ve bacaklarımı açarak üzerime tırmanacağını açıkça belirtti. Onu tekrar içime soktum ve çoktan beni becerdi ama yine de çabuk geldi. Bir süre üstümde yattıktan sonra kalktı, giyindi ve yatak odasından çıktı. Bornozumu giydim ve çağırdığı koridora kadar onu takip ettim. Daha sonra masaya oturdu ve yaklaşık on dakika içinde kendisini almaya geleceklerini söyledi. Onu koridorda bırakarak tuvalete gittim ve orada tuvalette oturarak spermi kendimden döktüm. Bir arabanın bahçeye doğru geldiğini duyunca dışarı çıktı ve onunla kapıya kadar eşlik etti. Arabaya bindi ve iki kişi indi, biri uzun boylu, kendisi de 30-35 yaşlarında bir adam ve bu entelektüel. Yanıma geldi, bana 5 bin ruble verdi ve arabaya bindi, bu adamı bıraktım. Bunun başka bir müşteri olduğunu anladım ve kendi kendime yapacak bir şey olmadığını, dedikleri gibi sen sattın, hallettiğini söyledim. Bu uzun olan daha etkiliydi ve bu yaban turpu bana açıkladığı gibi büyük olasılıkla bu onun için ilk sefer değildi. Neden buraya geldiğini tam olarak anlamıyorum.

Odaya girer girmez hemen nereye ve nereye gideceğini sordu. Yatak odasını işaret ettim ve onunla birlikte oraya girdik. Bornozumu çıkardıktan sonra yatağa uzanmaya başladım ama o beni durdurdu ve farklı istediğini söyledi ve sırtımı kendisine çevirerek beni yaslandığım yatağa doğru eğdi, yanından geçti. kalçalarımın arasında beni kıçımdaki deliğin etrafında hareket ettirdi ve sonra biraz baskı uygulayarak parmağımın içine soktu. Düşünce kafamdan uçup gitti, gerçekten beni kıçımdan sikmek istiyor mu? Ama parmağını çıkardı ve vajinanın üzerinde gezdirdi, sonra penisini sokmaya başladı ama başaramadı ve ben de prezervatif içindeki penisini alıp içime soktum. kendini kıçıma bastırdı, bir süre durdu ve sikişmeye başladı, Beni uzun süre sikmedi ama ben heyecanlanmayı başardım, biraz daha ve geleceğimi anladığımda tekrar kendini bastırdı ve dondu . Daha sonra dışarı çıktı ve giyinmeye başladı. Doğruldum, sabahlığımı giydim ve salona çıktık. O da aradı. Araba yaklaşık yirmi dakika sonra geldi çünkü tuvalete gidip kendimi yıkayacak zamanım vardı. Arabadan tek başına indi, yanıma geldi ve bir saate geleceklerini söyledi. Kendimden sperm almayı gerçekten istemediğim için prezervatiflerine itibar etmedim.

Eve girdiğimde kanepeye uzandım, televizyonu açtım ve uykuya daldım. Bir telefon görüşmesiyle uyandım. Bu aptal aradı. Zaten kapıdayız. İndim, arabadan 25 yaşlarında, benden bir kafa kısa bir adam çıktı. Biraz gergin ve gergindi. Bu entelektüel ona bir şeyler anlattı, bir şeyler anlattı, ona bazı sorular sordu, bir şeyler anlattı. Tekrar. Yaklaştığımda merhaba dedi ve bahçeye doğru yürüdü. Entelektüel bana bir paket prezervatif ve beş bin ruble verdi. Eve girer girmez hemen yatak odasına gittik, bornozumu çıkardık, yatağa uzandık ve prezervatif hazırladık. Soyunup yanına uzandı. Ama bu tıpkı ilk bakire gibi, diye düşündüm. Vücudu titriyordu, ama ne kadar belli etmemeye çalışsa da nefesi hâlâ görünüyordu ve penisi elime alıp prezervatifi takmaya başladım. , onu kaldırmaya çalıştı. Cinsiyete rağmen penis oldukça makul bir boyuttaydı. Ve onu kendime yönlendirdiğimde sıkıca girdi ve vajinayı önemli ölçüde yaydı. Belki prezervatif taktığı içindi, belki ondan önce yüzüne vurmamak için mastürbasyon yapmıştı ama uzun süre sikişmişti. Ve o kadar uzun bir süre boyunca, o başladığında, ben de istiyormuşum gibi ve siki bana zevk veriyormuş gibi davranarak onunla birlikte oynamaya karar verdim, içeri girdiğinde onu karşılamak için ayağa kalktım, sonra inleyerek kendimi aşağı indirdim, ama bir süre sonra vücudu hissettiğimde Isı uçup gitti, vajina kasılmaya başladı, midemdeki her şey titremeye başladı, kafamda hoş bir ses vardı ve odanın her yerinde yüksek bir inilti çıkardım ve onu yakaladım ve bastırarak geldim onu bana. Durdu, sonra birkaç hareket yaptı ve kendini bana bastırarak o da inleyerek başını kaldırdı. Bir süre uzandıktan sonra penisimin içimden düştüğünü hissettim, dışarı kaydı ve popomdaki deliğe dokundu, ardından vücudumdan bir ürperti geçti. Sonra o ayağa kalktı, ben de ayağa kalktım ve üstüme bir bornoz geçirerek onunla birlikte salona girdim.

Aradı ve bir sandalyeyi işaret ederek sordu: "Oturacağım, yarım saat sonra, belki biraz daha erken gelecekler." Bacaklarım hoş bir şekilde ağrıyordu, vücudum hâlâ hafif bir titriyordu, nefesim o kadar derindi ki yanıt olarak hiçbir şey söylemedim, sadece başımı salladım. Bir saat içinde geldi. Makinenin sesini duyan minik bahçeye atladı, ben de onu takip ettim. Arabaya bindi ve bir şeyler söylüyorlardı, ben kapıda duruyordum. Yaklaşık iki dakika sonra bir aydın çıktı ve yanıma yaklaştı. "Muhtemelen bugünlük bitiririz" dedi, "Peki ya birkaç gün sonra?" Bu her zaman böyle değildir, belki hiç kimse, belki bir ya da iki, ama bazen daha fazlası vardır. Nasıl devam edeceğiz? "Devam edebilirsin" diye cevap verdim, ancak bir günde çok şey varsa bu benim için zor. Belki arkadaşımla paylaşırız, biri benim için, biri onun için, onunla konuşmaya çalışırım. "Konuş" dedi ama evet, sonra da hayır, istemiyorum, yapmayacağım diyecek şekilde değil.

Bütün bunları dinledikten sonra ağzım açık oturdum. “O halde onu bana ver Vera,” dedim. Peki bu ne zamandı? Bir hafta önce dedim. Bir hafta? — Şaşkınlıkla tekrarladım, yani bu iki günden sonra hâlâ heyeti kabul ettiniz mi? Peki... ne dersin, ben rızamı verdim” dedim. İçimde hafif bir heyecan hissederek, “Vay canına, gün içinde kaç kişi oradaydı?” diye sordum. İki gün sonra akşam saat sekizde aradım ve saat ikiye doğru beş oldu. Ben de sana öyle bir teklifle geldim ki... Bu noktaya gelmek için bu kadar çaba harcayan sen miydin bana teklif etmek istediğin? — dedim neye cevap vereceğimi düşünerek. Bana ve ona baktı, ikisi de sessizdi. Sessizliği bozarak Vera, bizim için doldur dedim, katılıyorum. İyi iyi. Etki altında olduğumuzu artık yalnızca Svetik anlıyor, yarın sabah yanınıza geldiğimde söyleyelim. - şarabı bardaklara döktüğünü söyledi.

Sabah uyandığımda, biraz ayıldım, Vera ile yaptığım konuşmayı hatırladım, tüm artıları ve eksileri gözden geçirdim ve sonuçta bizimkinin nerede kaybolmadığına karar verdim. Verka sabah saat 10 civarında geldi ve iki buçukta ilk müşterimle tanıştım ama bu konuya başka zaman daha fazla değineceğim.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Annemin sırrı
    by Anonymous » » in General
    0 Replies
    11 Views
    Last post by Anonymous