Üç yıl önce daha iyi bir yaşam arayışıyla taşra kasabamdan başkente taşındım. Kısa sürede bir iş buldum ve misafirperverliğini kötüye kullanmak istemediğim akrabalarımdan uzaklaşmak için konut aramaya başlayabildim. Maaşım azdı, bu yüzden ancak bir oda kiralayabiliyordum. Ben de şanslıydım!
Paylaşacak bir kız aradıklarını gösteren bir reklam buldum. Başka bir kız zaten ikinci odada yaşıyordu. Daire rahattı, uygun fiyatlıydı ve komşunun harika olduğu ortaya çıktı. O ve ben neredeyse anında arkadaş olduk. O da benim gibi küçük bir kasabadan geliyordu, bir kariyer yapmıştı ve aşkı arıyordu. Onunla neredeyse her şeyi paylaştık. Çıkmaktan bahsettiler, başarısız ilişkilerden sonra bizi teselli ettiler ve samimi anları tartışmaktan çekinmediler. İkimizin de ilişkileri vardı ama hepsi oldukça çabuk sona erdi. Son ilişkim yılbaşından sonra bitti. Ve arkadaşım sonunda şanslıydı. Delicesine aşık olduğu ve mutluluktan uçtuğu bir adamla tanıştı. Hatta onu biraz kıskanıyordum ama yine de çok mutluydum.
İlişkilerinin başlamasından bir süre sonra bizi tanıştırdı. Başka bir randevudan sonra onu uğurladı ve çay içmek için uğradı. Gerçekten yakışıklıydı, atletik bir vücuda sahipti, uzun boyluydu... Ama onu bir erkek olarak algılamamaya çalıştım. Şunu söylemeliyim ki komşu olduktan sonra apartmanın duvarları oldukça ince olduğu için sessiz kalma konusunda anlaşmıştık. Komşu evde olsa beyleri evimize almazdık. Ancak o akşam bu kural ilk kez ihlal edildi.
Üçümüz çay içtik ve bir süre sonra odama gittim; biraz çalışmam gerekiyordu. Raporu bitirdikten sonra banyoya girdim ve koridorda dururken mutfaktan fısıltılar ve öpücük sesleri duydum. Odaya döndüğümde arkadaşımın odasının kapısının açıldığını duydum. Yatağın çarpması, gıcırdaması, inlemeler... İlk defa istemsiz bir sekse tanık oldum... Sesler kesildiğinde karanlıkta uzandım ve düşünceleri kendimden uzaklaştırmaya çalıştım ama işe yaramadı . Orada neler olduğunu hayal etmeye çalıştım. Klitorisini dudaklarıyla ve diliyle nasıl okşadığını (evet, ilişkilerinin bazı detaylarını benimle paylaşmayı başardı), nasıl yavaşça içine girip hızını giderek arttırdığını, nasıl zevkle inlediğini. Ne kadar elastik, büyük bir penisi var ve içinde ne kadar hoş bir his olmalı.
Ben bu düşüncelerden dolayı ne kadar ıslandığımı ve ellerimin bacaklarımın arasına düştüğünü fark etmedim. Onu nasıl nazikçe siktiğini, hızını arttırdığını ve sona doğru biraz sertleştiğini hayal ettim. Parmaklarım deli gibi klitorisimin üzerinde kaydı ve ben gelene kadar vajinama girdi, inlememi susturmak için yüzümü yastığa gömdüm. Karanlıkta yatıp orgazmdan kaynaklanan bacaklarımın arasındaki nabzı hissederek duvarın arkasında konuşup gülmelerini dinledim.
Ertesi sabah arkadaşım sessizlik şartlarımızı ihlal ettiği için özür diledi. Sorun olmadığını söyledim çünkü çok tutkuları var ve aniden kızardılar. Hiçbir şey fark etmediğimi söylemeliydim ama şimdi her şeyi duyduğumu anladı. Aniden bunun beni nasıl etkilediğini anlayacak. Utancıma yenik düştüm. Arkadaşıma baktım, bana gülümseyerek baktı ama hiçbir şey söylemedi.
Bir akşam heyecanla benden konuşmamı istediğinde birkaç hafta geçti. Erkeğinin acilen yaşadığı daireden taşınması gerektiğini ancak yeni bir daire bulmaya vakti olmadığını söyledi. Birkaç hafta bizimle kalmasının bir sakıncası olur mu? O gece olanları neredeyse unutmuştum ve tabii ki umursamayacağımı söyledim. Bizimle yaşamaya başladı. Üçümüz kahvaltı ve akşam yemeği hazırladık, film izledik ve masa oyunları oynadık. Ama ne zaman gidip geri dönsem, onları öpüşürken buldum. Birbirlerini ne kadar istediklerini gördüm. Onun adına hem çok sevindim hem de çok kıskandım.
O zamana kadar üç aydan fazla bir süredir bir erkeğim olmamıştı. Ve ben tek başıma odama gittiğimde ve onlar da kendi odalarına gittiklerinde, onların bile bilmediği bir ritüel başladı. Odalarında olup bitenleri nefesimi tutarak dinledim, gözlerimi kapattım ve kendimi onun yerinde hayal ettim. Arkadaşlarımın şaka olsun diye bana verdiği plastik penisi çıkardım ve bitkin düşene kadar onunla siktim.
Onların zevklerinin ardından bir gece, ben hâlâ işin içindeydim, yapay penisi yavaşça içime soktum, parmaklarımı yaladım, güçlü bir orgazm olana kadar klitorisimi okşadım. Gözlerimi açtığımda arkadaşımın kapıda durduğunu gördüm. Ayağa fırladım, gördüklerini nasıl haklı çıkarabileceğime dair kafamda binlerce düşünce uçuştu. Ama her şeyin çok açık olduğunu fark ettim. Odaya girip kapıyı arkasından kapattı ve sandalyeye oturdu. Gözlerinde kınama görmedim, sadece anlayış gördüm. - Söylesene, bu uzun zamandır mı oluyor? Kaybedecek hiçbir şeyim yoktu ve cevap verdim: Buradaki ilk gecenden beri. Bunun olacağını beklemiyordum. Görünüşe göre çok uzun süredir seks yapmıyorum. Ayrıntıları benimle paylaştın ve hayal gücüm çılgına döndü. Özür dilerim, çok utanıyorum. "Özür dilemeni gerektirecek bir şey yok." Nasıl hissedeceğini düşünmedim. Yalnız bir kızın birbirine aşık bir çiftle aynı dairede yaşamasının ne kadar zor olduğunu hayal edebiliyorum. Biliyor musun, eğer başka bir adam olsaydı, kendini daha iyi hissetmen için onu bir süreliğine sana bile teklif ederdim. Ama S.'yi çok seviyorum ve başkasıyla sikişmesine dayanamıyorum.
— Sevgilim! Neredeyse ağlıyordum. - Sana böyle bir şeyi sormaya asla cesaret edemem! Sarıldık. "Kendini daha iyi hissetmeni sağlayacak bir şey yapabilir miyim?" diye sordu. Onlarca gece onların inlemeleri altında mastürbasyon yaptım, onlara ne olduğuna dair fantezilerim aklımdan geçti ve ne istediğimi anladım...
- Lütfen S'ye bir şey söyleme. - diye fısıldadım - Ve... duraksadım.
—Ne? Konuşmak? Ben elimden geleni yapacağım. - dedi.
—Lütfen geceleri odanızın kapısını aralık bırakın. - dedim boğazım kuruyarak. - Erkeğinin penisini içimde hissedemiyorum ama senin zevkini görmeyi ve seninle eğlendiğimi bilmeni gerçekten istiyorum.
— Elbette tatlım! - diye fısıldadı ve bana sarıldı.
Ertesi akşam filmi izledikten sonra odalarımıza gitmek için hazırlandık. Koridorda duran arkadaşım ve ben birbirimize baktık, gülümsedi ve bana başını salladı. Odaya girdiler ve kapı aralık kaldı. Koridordaki ışığı kapattım ve nefesimi tutarak bekledim; fazla beklememe gerek kalmadı. Islak öpücüklerin şapırdayan sesleri, kapanan tavan lambası ve gece lambasının yumuşak ışığı. Kapıya gittim. Sırtı pencereye dönük duruyordu, adam şortunun düğmelerini çözdü ve onu yavaşça sandalyeye doğru itti. Yavaşça külotunu çıkardı, dizlerinin üzerine çöktü, göğsünü, karnını öptü ve daha aşağıya doğru ilerledi. Şimdi bacaklarını onun omuzlarının üzerine attı ve başının bacaklarının arasındaki hareketini ve dilinin ve dudaklarının onun hassas kedisiyle temasından kaynaklanan tatlı sesleri görüyorum. İnliyor, gözlerini kapatıyor, sonra kapı aralığına bakıyor ve gülümsüyor. Beni gördüğünü ve bundan hoşlandığını anlıyorum. Sıra ona geldiğinde onu yatağa itiyor, böylece sırtı kapıya dönük olmaya devam ediyor, soyunuyor ve sikini ağzına alıyor. Ah, ne kadar güzel, büyük, tamamen pürüzsüz. Onu yalıyor, emiyor ve testisleriyle oynuyor. Ve tadının nasıl olduğunu hayal etmeye çalışıyorum. Sözlü oyunlar bitti, sıra asıl aksiyona geldi. Bacaklarını nazikçe ayırıyor, şişmiş klitorisi ve temiz iç dudakları ile pürüzsüzce traş edilmiş kedisini görüyorum, ne kadar güzel - sanırım. O da hiç çekinmeden onu bacaklarının arasından öpüyor ve sonra yavaşça içeri giriyor. Zevkle eğiliyor ve inliyor, ben de onunla birlikte boğuk bir şekilde inlememek için kendimi zor tutuyorum. Her tarafım akıyor, parmaklarım vajinamın derinliklerine girmiş, onlarla bir ritim tutturuyorum. Gözlerimi vücutlarından alamıyorum. Ve bana bakıp gülümsüyor. Onu öpüyor ve sikiyor. Kendimi sikiyorum ve parmaklarımı yalıyorum, kapı çerçevesine yaslanıyorum, zar zor ayaklarımın üzerinde durabiliyorum. Dudaklarından "Boşaldım" sesini, bir bükülmeyi, yüksek bir inilti duyuyorum ve onunla boşalıyorum...
Önümüzde hâlâ karantinada geçirilecek birçok hafta var ama artık kendimi yalnız hissetmiyorum.
Karantinadaki arkadaşlar ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version