Eyaletten hoş bir kızseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Eyaletten hoş bir kız

Post by Anonymous »

Margarita gösterişli bir sakinlik ve naylon gıcırtı sesiyle yine sıkı bir bacağını diğerinin üzerine attı. Kendisi endişeliydi ama yurt dışına ilk kez uçan birçok kişi de endişeliydi. Ayrılmaya hâlâ zaman vardı, kafası kaotik bir şekilde düşüncelerle doluydu, bazen çiçekli monologlar ortaya çıkıyordu - tepenin ötesine varır varmaz Nadya'ya yazacağı mektuptan alıntılar. Şu anda Sheremetyevo kafede oturup kokteylini yudumlayan Rita, ilk kez hayatına baktı ve bilgiçlik yaparak onu 3 aşamaya ayırdı.

İlk - can sıkıntısı - doğumdan 19 yaşına kadar: ders çalışma, müzik, Fransızca öğretmenleri, Vovka Cherdakov'la ilk cinsel oyunlar, hiç kimseye bahsetmediği, sadece Nadya - en iyi arkadaşı. Kendisi bunu unutmaya çalıştı, böylece Cherdakov adı asla onun yanında bile duramayacaktı. Ama aslında ona ilk orgazmı veren, dolgun dudaklarıyla klitorisi emen Cherdakov'du. Ve onu acısız bir şekilde delerek onu sonsuza dek kadın haline getirdi. Zaten sıkıcı.

İkinci aşama - sefahat - 19 ila 23 yaş arası. Yerel halkın “Yeşil Işık” adını verdiği bir restoranda başladı. Limit bekçisi olan eski bir arkadaşım olan Nadka beni oraya sürükledi. Annem bu arkadaşlığı tasvip etmiyordu ve babam da komşu dairenin limitli çalışanlara yönelik bir yatakhane olması gerçeğinden hoşlanmıyordu; onların eğlenceli içki partilerinden rahatsız olmuştu. Bu konuda Moskovalı komşularından daha özgün değildi. Limita beğenilmedi. Ancak Nadka olumlu bir izlenim bıraktı. Ve ne? Taşradan saygın bir kız, pedagoji enstitüsüne girmedi, akıl hastanesinde hemşire olarak iş buldu. Bu geçici. Aslında kız Fransızca öğretmeyi hayal ediyor. Rita, Nadka'yı ebeveynlerine tam olarak böyle tanımladı ve ardından evlerini ziyaret etmesine izin verildi. Annem, "Nadyusha ara sıra Ritochka'ya Fransızca konusunda yardım edecek" diye hayal etti. Yıllar geçti, Nadka hemşire olarak çalışmaya devam etti, düzenli olarak giriş sınavlarına girmesine rağmen üniversiteye hiç girmedi. Daha sonra Rita da gerekli puanı kazanamadan ona katıldı. “Kızlar şanssız” dedi annem, “bir yıl daha birlikte hazırlanacaklar.” Nadka ile kolaydı, eğlenceliydi, her şeyi anlıyordu ama dürüst olmak gerekirse o sert bir fahişeydi. Rita kendi hayatını ve erkekleri biliyordu. Nadya ona her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlattı. Ve böylece iyi bir Moskovalı olan Rita'yı, terli bir binbaşının Rita ile bir gece için 3.500 ruble teklif ettiği Yeşil Işık'a çekti. "Neden bahsediyorsun," diye fısıldadı Nadka histerik bir şekilde, "bana asla 3500 teklif etmediler, askeri reddetme, işte odamın anahtarı, git, pişman olmayacaksın, adam belli ki terbiyeli, ben' Annene öğretmene geç kaldığını söyleyeceğim, git kafayı bul."

Ritka düşme korkusundan titriyordu ama kabul etti. Vızıltı duymadım ama üç buçuk parça elimi hoş bir şekilde ısıttı. Hadi gidelim. Özlediği o kadar çok insan vardı ki: genç, yaşlı, pilotlar, gazeteciler, çalışkanlar, sürücüler, hatta bir cerrah ve ustabaşı bile vardı.

Hayatın ikinci aşaması da bir restoranda sona erdi. O ve Nadka dinlenmek için Odessa'ya gittiler. Arcadia restoranında masalarında bir yabancı oturuyordu. Ufak tefek, tombul, belli belirsiz orta yaşlı, akıcı, bulanık yüz hatları ve sürekli açık bir gülümsemesi olan bir adamdı. Herkese gülümsedi: kapıcıya, garsona, müzisyenlere, yan masadaki insanlara, Nadya'ya ve ona, Margarita'ya. Ama ona özellikle yumuşak ve bir şekilde belirsiz bir şekilde gülümsedi.

—İyi akşamlar! Sizinle tanışmayı gerçekten çok isterim sevgili kızlar. Adım Arno Thorel. Ben Fransızım.

Nadya sandalyesinden fırladı. Sonunda Fransızca konuşmamı test etme fırsatı buldum.

— Aynı akçaağaç Nadine. - Arno şaşkınlıkla kaşlarını kaldırdı. Nadya Rusça "Nadezhda" diye ekledi.

— Adil seçmenlerin bilgisinin en güzeli. Ve sen? Adın ne? — Arno, Ritka'ya düzgün bir Rusçayla hitap etti.

—Margarita.

—Ah, Margarita, Margot! Odessa'lı mısınız?

— Hayır, Mosku da aynı.

—Fransızca konuşmanıza sevindim, ancak uzun süredir Rusça öğrendiğim ve akıcı bir şekilde konuştuğum için ana dilinizde iletişim kurmamızın daha kolay olacağını düşünüyorum. Lütfen kendinizi rahatsız etmeyin.

Sizinle tanışmak için bir içki içmeyi teklif ediyorum. İkiniz de çok tatlısınız. — Arno şampanya, tatlılar, peynir ve meyve sipariş etti.

Kızlar kendilerini toparladılar ve Fransız'a Rus mükemmelliğinin zirvesini göstermek için ayağa kalktılar. Artık gerçekten çok sevimliydiler. Bronzlaşmış, iri göğüslü, güzel bacaklı, kısa etekli Nadya. Saman bob'u ve keskin çilleri, kayısı rengi allığıyla çok güzel bir şekilde ortaya çıkıyordu. Ve Margarita zarif ve durgun, ince parmaklı, esnek bir figür, kahverengi saçları omuzlarının üzerinden akıyor. Çay gülü şifonundan yapılmış, içinden en küçük benlerin bile görülebildiği bir pantolon takım.

—Margarita, şaşırtıcı derecede kız kardeşim Dominica'ya benziyorsun ama ondan çok daha güzelsin.

Ritka'nın erik rengi gözleri nemlendi ve kalbinin altında bir yerlerde hoş bir ağrı vardı. Hayatında bir dönüm noktasının geldiğini fark etti. Önemli ve değerli bir şey ortaya çıktı.

Evet, Margarita'nın hayatının üçüncü aşaması burada başladı ve Sheremetyevo kafede otururken şöyle dedi: en değerli hayat. O sırada Ritka zaten yirmi üç yaşındaydı.

Arnaud'un Lyon'lu bir işadamı olduğu ortaya çıktı; bir amonyak fabrikasında mühendis olan arkadaşı Eugene Chabus'a destek olmak için Odessa'ya geldi.

Restorandaki akşamın ardından Rita ve Arno tüm günlerini birlikte geçirdiler. Nadya, Bulgaristan'dan bir sporcu alarak geride kalmadı. Kızların yalnız kaldığı anlarda Nadya, Rita'ya şunu öğretti: “Bugün uzanma, sabırlı ol. Sadece bir elin göğsüne ve öpücüklerine izin verebilirsiniz. Unutma, sen onun için iyi bir kızsın ve bir şeyler başarmak istiyorsan fahişeliklerini bırak."

- Ama Nadya, o 30 yaşında, öncü okşamalara tahammül etmez.

- O Fransız, her şeye katlanır, bugün uzanma, dinle beni.

Ve Rita itaat etti. Yine de Nadya sadece en iyisini istiyor, kendisinden 4 yaş büyük, daha tecrübeli, Bulgar bir adamı tavlamış, ona bir bakış bile karnının ağrımasına yetiyor. Arno'da durum farklı. Ritka, kendisinden kısa ve fazla kilolu olduğu için biraz utanıyordu ama yine de iyi bir figürü vardı, formda ve güçlüydü. Güneş kaşlarını ve sakalını ağartmıştı; bu yüzüne erkeksi bir görünüm kazandırmıştı. Sadece gözler çok açık. Tamam, sorun değil, yuvarlanacak. Ama niyetler ciddi. Nadya, "Onunla dünyayı göreceksin aptal," dedi.

Birkaç gün sonra, Ritka'nın Arno'nun otel odasında öyle bir duruma düştüğüne dair raporunu dinledikten sonra çoğu erkeğin basit ve özlü bir ifadeyle "Artık dayanamıyorum" dediği Nadya şunları söyledi: "Git bugün yat."

— Onun yabancı olması sorun olur mu?

—Ne yapıyorsun? Genel olarak biz fahişelerin etnik gruplar arası ilişkilerde örnek almamız gerektiğini düşünüyorum. Biz, enternasyonalizmin en iyi ve yararlı biçimiyle gerçek anlamda vücut bulmuş halinin açık bir örneğiyiz.

- Na-a-dya, seni tanımıyorum, tıpkı podyumdaki gibi görünüyorsun.

— İşte bu kadar, uzanın ancak sözde mütevazı olduğunuzu unutmayın.

O gece Margarita boynuna bir öpücükten daha fazlasına izin verdi. Daha doğrusu kendini Arno'ya adadı. Ritka, Arno'nun "bir kadın gibi davranma" yeteneğine hayran kaldı.

Odada dana böreği ve sebze karışımından oluşan hafif bir akşam yemeği sırasında Fransız, Rita'ya bir sürpriz yaptı: Buzdolabından koyu renkli bir şişe şarap aldı.

—Bu harika bir şarap, Margarita. Bu şimdiye kadar içtiğim en iyi şey. Sizin adınızla “Chateau Margaux” olarak anılması benim için çok anlamlı. Bu şarapların en iyisi ve sen de tanıdığım kadınların en iyisisin. Seni seviyorum Margo.

Arno Margarita'yı hafifçe dudaklarından öptü. Fransız'ın öpücükleri Ritka'ya her zaman kelebeklerin kanat çırpışını hatırlatıyordu ve Ritka rahatlıyordu.

Arno'nun seks yapmak için hiç acelesi yoktu, çünkü birkaç gün içinde Margot'nun pek çok kişiye benzemediğini, sıra dışı olduğunu, çok iyi ve terbiyeli bir Rus kızı olduğunu fark etti. Üstelik olağanüstü bir güzelliğe sahip. Arno, "Hazinenin ne olduğunu kendisi de bilmiyor" diye düşündü. Ama Ritka onun değerini çok iyi biliyordu. İmkansız bir zarafetle kristal bardağı belirgin dudaklarına götürdü ve bir yudum aldı. Ah, bu nedir! Eşsiz şarap. Ritka'nın asla hayal edemeyeceği bir şarap. Şarap uzmanı olmasa da muhteşem frenk üzümü ve duman buketini hissetmek için şarap uzmanı olmasına gerek yok.

—Harika bir şarap, tek kelimeyle olağanüstü bir şarap, hiç böyle bir şey içmedim.

—Bu Bordeaux şarabını beğeneceğini biliyordum aşkım.

Arno, Rita'yı nazikçe öpmeye ve ardından sessizce onu soymaya başladı. Bunu hiç ısrar etmeden yaptı. Açtığı her “yer” şefkatli bir öpücükle karşılandı. Şakacı ve yorulmak bilmeyen dili vücudunun üzerinde gezindi. Rita giderek daha fazla heyecanlanıyordu ve üşümek imkansızdı, önünde diz çöken Arno'nun külotunu dudaklarıyla çıkardığını ve sonra bir güve gibi nazikçe dudaklarına karnına dokunduğunu görmek ve hissetmek imkansızdı. , kalçalar ve pubis. Sonra parmaklarıyla Rita'nın hassas dudaklarını açtı ve sıcak dili mağaraya girdi. Ritka'nın başı döndü, dengesini kaybetti, sallandı ama Arno'nun güçlü kolları onu kaldırdı ve dikkatlice yatağa yatırdı. Margarita'nın çıplak vücudunu gören Arno, artık kendine hakim olmadığını fark etti. Ritka onun durumunu hissetti ve mutlulukla gülümsedi. Arno onun gülümsemesini izin olarak anladı ve anında tüm kıyafetlerini çıkardı. Margot'yu mutlu etmek için her şeyi yapmaya hazır bir şekilde onun yanına uzandı, beline sımsıkı sarıldı ve kalçalarını onunkine bastırdı. Margarita onu sonuna kadar zorlamaya karar verdi ve yavaşça kulağını ısırmaya başladı ve elini heyecanlı sert etin üzerinde gezdirdi. Fransız penisinin büyüklüğü Ritka'nın hayal gücünü hayrete düşürdü. “İşte bu, “gramadie”, işte bu!” “Ve inanılmaz derecede onun içeride olmasını, bacaklarının kendiliğinden ayrılmasını istiyordu.

Rita'ya hayrandı. Diliyle meme uçlarıyla oynadı ve parmağıyla hassas tümseği ovuşturarak onu izledi. Rita'nın heyecanı son sınırına ulaştı, sırtı bükülmeye başladı. Hiç böyle bir şey yaşamamıştı. Sonra kendini bacaklarının arasında buldu ve tüm kasıklarını sarsıntılı öpücüklere boğmaya başladı ve ardından uzun süredir açıkta kalan klitorisine odaklandı. Kısa, sarsıntılı öpücükler, sonra dil klitorisin etrafında bir daire çiziyor, sonra tekrar bir daire şeklinde öpüşüyor. Rita deli gibi koşuşturuyordu. Arno'nun vücudu titriyordu. Doğal mizaç bedelini ödedi. Kısa süre sonra Rita'ya "aile gibi" girdi ve ona tarif edilemez bir zevk verdi. Orgazm onu ​​hemen etkiledi ama Arno durmadı. Okşamaları daha ustalaştı, penisi elastikiyetini kaybetmedi ve patlamak için acelesi yoktu. Rita'nın vücudu üçüncü orgazmdan sarsıldığında bile Arno'nun acelesi yoktu. Rita onu hafifçe itti ve ısrarlı bir hareketle onu sırt üstü yatırdı. Güçlü üyesi çekinmedi bile, kaslı bacaklarının arasında gururla duruyordu. Ritka açlıkla dudaklarını ona bastırdı. Ritka, şefkatli, emici öpücüklerle Arno'nun penisini baştan sona kapladı, sonra kısa bir duraklama yaptı - kelimenin tam anlamıyla birkaç saniye, ardından üstünkörü temaslarla Fransız'ın inlemesine neden oldu ve penise dudakları veya diliyle dokunmadan daha uzun bir ara verdi. , o sadece ince parmakları ile skrotumunu nazikçe parmakladı Margarita o anda ona hayran kaldı. Daha sonra testisleri avucuna aldı ve ıslak dudaklarıyla penisin başına birkaç kez dokundu. Daha sonra sıkı bir dudak halkasıyla penisin başını kendi içine daldırırken aynı zamanda diliyle gıdıklama hareketi yaptı. Böyle birkaç ritmik tatlı okşamanın ardından Arno inledi ve yeterli dozda sperm salarak geldi. Margarita'nın dudakları ateşle yandı ve pişmanlıkla zaten gevşek olan penisini ağzından çıkardı. Büyük testislerini nazikçe öperek Arno'nun yanına uzandı ve derin bir nefes aldı. Dudaklarını onun dudaklarına sıkıca bastırdı.

— Canım, sevgili Margot'um.

Sabah Nadya, Ritka'nın memnun yüzüne baktığında bütün gece Fransız'la seviştiğini fark etti.

—Dinle Rita, dikkatli ol, bugün oral seks var ama Paris'in en iyi evlerinde olduğu gibi. Zamanı geldi.

— Peki ya?

—Ne? Bunu nasıl yapacağınızı unuttunuz mu?

— …

—Zaten öyle misin?.. Şaşkın mısın? Beklemeliydik.

—O kadar yakışıklıydı ki dayanamadım Nadya. Onun... tahmin ettiğini düşünüyorsun. — Ritka'nın gözleri genişledi ve nemlendi.

—Hiçbir şey, hiçbir şey. Tekrar savaşacağız. Herşey yolunda. Eğer aptal değilse gitmene izin vermez.

— Aha!

- Ne, öyle mi? Bakın yurt dışında kaç kişi bir Rus kadınla evlenmek istiyor. Hakkımızda ağızdan ağza sözler tüm dünyaya yayılıyor. Çoğu zaman, hiç utanmadan, tecrübeli fahişelerle bile evlenirler. O yüzden sakin olun, hiçbir erkek bir kadını oral seks yüzünden terk etmedi, özellikle de bir Fransız. Git kendini yıka.

... Kahvaltıdan sonra Arno, Rita'ya bir sürprizi olduğunu söyledi.

—Sizi yurt dışında yürüyüşe davet ediyorum. Katılıyor musun Margo?

Ritka "cennete gitmekten" mutluydu. Danışmanlık işinden kısa bir süre önce ayrılmıştı ve hiçbir şey onu bundan alıkoyamıyordu.

—Gitmek istediğin yeri seç aşkım.

—İtalya'ya belki.

—İtalya mı? Evet döviz kuru iyi görünüyor ama enflasyonun hala yüksek olduğunu da unutmamak lazım.

—Yunanistan'a gittiniz mi?

—Yunanistan mı? Şahsen ben Yunanistan gezisinin antik yerleri gezmek olduğunu düşünüyorum, sen öğrenci değilsin Margot. O halde Girit'in batısı daha iyidir. Deniz ve güneş istiyorsanız Algarve çok temiz bir yer. Harika plajlar.

— Haydi Girit. Her zaman Nice'i ziyaret etmenin hayalini kurmuştum.

— Sevgili Margarita, bundan daha basit bir şey olamaz. Cote d'Azur'da büyüdüm. Villefranche'ta bir villamız var.

—Cote d'Azur ve Villefranche'ın bununla ne ilgisi var?

—Çünkü Nice, Cote d'Azur'dadır canım ve Villefranche, Nice'e arabayla beş dakikalık mesafededir. İki kız kardeşim artık orada yaşıyor; Dominique ve Marie-France. Seni gördüklerine sevinecekler.

Ritka, Arno'nun akrabalarıyla erken toplantılar yapılmasını istemiyordu ama Güzel... Tek kelime - Güzel - tüm duyguları bastırdı.

Nice'i ziyaret edecek. Güzel - avucunuzun içindeki değerli taşların tıklaması gibi bir ses.

—Arno, ama otelde kalabiliriz.

—Arzun benim için kanundur aşkım.

Öğleden sonra Rita, Nadezhda'ya Arno ile Nice'e gideceğini söyledi.

—Mutlusun Ritka, uğursuzluk getirmesin diye. — Arkadaşlar birbirlerine sarıldılar ve uzun süre otel mobilyalarının arasında sevinçten atladılar...

Uçak koltuğunda rahatça oturan Ritka, kristal suların, sayısız yatların, kumsalların, palmiye ağaçlarının ve dünyanın her yerinden gelen ünlülerin hayalini kurdu. Aeroflot'la uçuyorlar. Rita'nın istediği de buydu. Arnault, Charenton rıhtımındaki bir arkadaşında durarak Air France'ı Paris üzerinden uçurmayı teklif etmesine rağmen pes etti.

Rita kaprisli bir tavırla "Paris'ten geçmek istemiyorum, denizden sonra oraya zamanında varacağız" diye ısrar etti.

— Bu anlamsız değil aşkım.

... Rita'yı uykulu bir durum sardı ve uykuya daldı. Arno'nun öpücükleri onu uyandırdı.

—Birkaç dakika içinde tatil merkezinin merkezine ineceğiz.

—Evet, bu kadar erken mi? Neden beni sevişmek için uyandırmadın?

— Nerede?

— Tuvalette, başka nerede? Bu kadar yüksekte olmak çok romantik.

—Sevgili hayalperestim. - Arno güldü. Sonra oldukça ciddi bir şekilde ekledi:

—Margarita, sana elimi ve kalbimi sunuyorum.

Ritka'nın şakakları zonklamaya başladı ve ağzı kurudu. Bir nedenden dolayı tamamen kuru dudaklarıyla fısıltıyla cevap verdi:

—Kabul ediyorum.

... Ertesi sabah, kahvaltıdan önce, Arno uyurken, kar beyazı küçük bir elbise içindeki Rita, denize doğru yürüyüşe çıkmak için Negresco Oteli'nden ayrıldı. Kendisini bir kraliçe gibi hissediyordu çünkü çok çok yakında Madame Thorel olacaktı. Margot Thorel, Novye Cheryomushki'den bir fahişe olan Ritka'dır. Çarpıcı bir aroma Ritka'nın düşüncelerini böldü. Şampuanın lavanta kokusunun, bu erken saatte sahibi Fransız bir melodi mırıldanarak, göz kamaştıran yakışıklı adamının yanlarını gözle görülür bir zevkle köpürten Peugeot'dan geldiğini hemen fark etmedi. Margarita'yı fark edince taşlaşmış gibi göründü ve çok güzel gülümsedi.

— Günaydın, matmazel.

Rita bronzlaşmış Fransız'a selam verdi ve yeniden kendi işleri hakkında düşünmeye başladı. Dün Arno, Atlantic Hotel'de kalmayı teklif etti; otel iyiydi ve plaja on dakika uzaklıktaydı. Ancak Rita, Nadka'nın dediği gibi "büyük bir attan düşmeye" karar verdi ve kaprisli bir şekilde Arno'ya en prestijli ve ünlü Negresco'ya yerleşmesi için yalvardı. Arno'nun Moskova'da bahsettiği otel burasıydı. Sonuçta Salvador Dali, Beatles, Churchill burada yaşadı ve o, Rita Morozova da şeyhler ve prensler arasında yaşayacak. Arno burada birkaç günün bir servet olduğunu söyledi ama Margarita onun gözlerinde sevgi ve şefkat gördü. Arno zengin ve cömertti.

"Hayat bu, ne kadar çok çiçek var, her yerde çiçekler, harika, ne kadar güzel, bugün Moskova'ya bir mektup yazacağım." Lamba direklerinde bile gerçekten çok fazla çiçek vardı. Nice'in bu kadar erken bir saatte bile hafif nemli, alışılmadık derecede sıcak subtropikal havası Ritka'nın başını döndürdü ve gelecekteki mutluluğun hayalini kurdu. Kesinlikle Arno'yu sevecek. Onu nasıl sevmezsin? Annem ve hatta babam onu ​​hemen sevdiler. "Sevgili Arno, her zaman birlikte olacağız," Rita sete nasıl geldiğini fark etmedi. Artık burada çok az insan vardı; yalnızca koşucular. Ve ne denizdir bu; gerçekten masmavi, şimdi bile, güneş henüz doğmamışken ve sedef bulutlar gökyüzünde pembeye dönerken. Sabahın sessizliğini yalnızca kar beyazı bir katamaran teknesi bozuyor. Hiç kimse yokken plajın çakıl taşları tazeleniyor.

Margarita, gümüş renkte parıldayan deniz suyu akışına sahip katamaranın yavaşça kıyıya yaklaşmasını izledi. Aniden tekne jetin basıncını düşürdü ve Rita tekneden iki gencin kendisine el salladığını gördü. Onu selamladılar ve Fransızca bir şeyler söylediler. Rita tekne gezisine davet edildiğini fark etti. Heyecanla alt dudağını ısırdı ve onaylayarak başını salladı.

Fransızlar, Rita'nın tekneye binmesine yardım etti, tekneyi ters çevirdi ve açık Akdeniz'e doğru koştu. Rita hızdan ve tuzlu su serpintisinden nefes kesiciydi. Nice ise çok geride kaldı. Teknede iki adam vardı. Kaptan Guy, bir tür sinema oyuncusuna benzeyen, çok güzel, hareketli bir yüze sahip, kısa boylu, kıvırcık bir esmerdir. Kendisi çok aktifti. Ve yardımcı kaptan - siyah adam Paul - beyaz dişli, uzun ve ince, beyaz şort ve tişört giyiyor. Rita'nın Rus olduğunu öğrendikten sonra daha da arkadaş canlısı ve nazik davrandılar. Beyaz şarap ikram ettiler. Rita keyifle bir bardak içti ve sulu şeftaliden iştah açıcı bir ısırık aldı. "Tıpkı Manastır Kulübesi gibi" diye düşündü. Eğer o kadar hoş biri olmasaydı Guy'ın ortalıkta soytarılık yaptığı söylenebilirdi. Margarita'nın eğlenmesini istedi, güldü ve ona dokundu ama tamamen "yağsız". Tıpkı çocuksu bir çocuk gibiydi. Rita, otelden ayrılırkenki rüya gibi romantikliğinden, aynı zamanda gülen bir kokete de dönüştü. Bu iki Fransız adamın arasında kendini iyi hissediyordu. Rita daha çok içti. Güvertede huzur içinde durdu ve uçsuz bucaksız Akdeniz'in tadını çıkardı. Aniden kulağının arkasında bir gıdıklanma hissetti, hızla döndü ve Guy onun hassas dudaklarına tutkulu bir öpücük kondurdu. Margot ona cevap verdi: Guy, Rita'yı öfkeyle öpmeye başladı, sonra hızla onu kaldırıp kabine taşıdı ve onu basit desenli temiz havlu bir çarşafla kaplı bir kanepeye yerleştirdi.

Bir süre sonra Rita ve Guy çıplak olarak birbirlerini kuvvetli bir şekilde okşadılar. Arno'yla olan ilişkisinde hala geride tuttuğu tüm tutkuyla, düzgün görünmeye çalışarak erkeği okşamasına izin verdi. Avuçlarıyla kalçasını tuttu, sıktı, penisini öptü, yüzünü testislerine gömdü. Vücudu titredi, sonra Guy'ı tekrar dudaklarından, omuzlarından öptü, elleri elastik göğüslerini nazikçe sıktı, onu alışılmadık derecede şefkatle öptü, diliyle meme uçlarını çekiştirdi. Sonra Guy bitmemiş şarap şişesini aldı ve birazını Rita'nın karnına döktü. Şarap, gıdıklayıcı dereler halinde yanlardan aşağı akıyordu. Rita'nın nefesi kesilmişti. Çarşafın üzerine yayılmış, arzudan tükenmiş ve daha fazlasını bekliyordu. Guy elastik diliyle Margarita'nın koyu renkli karnındaki şarabı yaladı, sonra kızı ters çevirdi ve şeftalinin suyunu elastik kalçalarına sıktı. Hemen tutkuyla onlara düştü ve onları hafifçe ısırarak öpmeye başladı. Bu sırada parmağı Rita'nın kasıklarını nazikçe okşadı ve gittikçe daha derinlere nüfuz etti. Margot daha fazla dayanamadı, utanmadan kıçını kaldırdı ve bacaklarını açarak Fransız'a en mahrem iki deliğini tüm ihtişamıyla gösterdi. Guy ıslak parmağıyla perineyi, sonra anüsü hafifçe okşadı ve tutkusunu gidermek için her şeyi yapmaya hazırdı, kızı belinden yakaladı ve güçlü bir sarsıntıyla arkadan içeri girdi ve donarak Rita'nın kalçasına yaklaştı. O anda vücudu şiddetli bir orgazmla sarsıldı. Guy da birkaç hareket yaptıktan sonra sürtüşmeyi sürdürerek geldi. Margot ayrıca kaldırdığı poposunu adamın penisine doğru hareket ettirmeye devam etti. Yavaş yavaş kendine geldi ama vajinasında zaten gevşek olan penisi hissetmek yine de çok hoştu.

Sonra birbirlerinden ayrıldılar ve hoş bir rehavet içinde uzandılar. Aniden Rita Fransızca bir konuşma duydu, canlandı ve Paul'ün ona zarif bir vazoda meyve sunduğunu gördü. Rita şaşkınlıkla geri çekildi; daha önce hiç çıplak bir siyah adam görmemişti. Sadece altın bir zincir ve prezervatif takıyordu. Siyah adamın penisini gören tecrübeli Rita'nın içi küçüldü. Prezervatifin içindeki penis pürüzsüz ve kocamandı, rengi ve şekli genç bir patlıcanınki gibiydi. Margot istemsizce ona uzandı ve eliyle ona dokundu. Üye sallandı. Kollarını ona doladı ve ıslak dudaklarıyla başını öptü. Paul, Margarita'nın bacaklarının sarktığı ve diliyle ayak parmaklarını okşamaya başladığı kanepenin yanında yere çöktü, zarif ayaklarını öptü. Bu okşayıştan sarhoş olan kadın, siyah adamın kendisini de ele geçirmesini istedi. Kızın zevkini gören Guy da "canlandı." Yine kendine özgü bir şekilde göğüslerini okşamaya başladı. Meme uçları şişmişti ve Guy onlarla kelimenin tam anlamıyla böğürtlen gibi oynuyordu. Bu arada Paul, Margarita'nın bacaklarını ayırdı ve kalın dudaklarıyla onun "kabuğunu" içine çekti. Rita alt karnında bir ağrı hissetti. Bu Fransızlarla kendini inanılmaz derecede iyi hissediyordu, bacaklarını dizlerinden büküp düzeltti ve siyah adam başını çevirmedi, avucunu Rita'nın karnının en altına, pubisin hemen üstüne koydu ve hafifçe bastırdı. Margot anında orgazm yaşadı ama erkekler onu daha yavaş ve yavaş bir şekilde okşamaya devam ettiler. Yeni bir orgazm dalgası Rita'yı alt etti, Paul güçlü penisini Rita'nın geniş açık kasık boyunca hareket ettirdi ve ardından "patlıcanı" yavaşça vajinaya sokmaya başladı. Rita rahme dokunduğunda yeniden şiddetli bir zevk duydu ve bu artık oldukça uzun sürdü.

Şehvetli hali Paul'ün yüksek sesle ağlamasıyla kesintiye uğradı. Şimdi bitirdi. Orgazmına, güvertede yuva yapan birkaç martıyı ürküten yüksek, çılgın bir çığlık eşlik etti. Ama siyah adam sanki acı vermekten korkuyormuş gibi hâlâ yavaş hareket ediyordu. Rita siyah adamın penisinin tamamını almadığını tahmin etti. Guy kanepenin yanındaki sandalyeye oturdu ve olup biteni izledi. Sonunda Paul onun yanına uzandı ve yumuşak avuçlarıyla onu okşamaya devam etti. Rita, siyah bir adamın siyah elinin erojen bölgeleri üzerinde nasıl oyalandığını, rahmine nasıl nüfuz ettiğini ve onu nazikçe okşadığını gördü. Daha sonra siyah adam minnettarlığın bir göstergesi olarak Rita'yı nazikçe dudaklarından öpüyor. Bacakları dizlerinden iki yana bükülmüş halde, sırt üstü rahat bir şekilde yatmaya devam ediyor. Neredeyse hiç tanımadığı iki adamın şefkatli, özlem dolu bakışlarından hiç de utanmıyor.

Bir süre sonra mutlu üçlü kendilerini güverteye deniz suyuyla ıslattılar. Adamlar kızı havluyla kuruladı, Rita giyindi ve tekne kıyıya doğru koştu. "Bu seks, bu mutluluk" diyen Margarita, arkadaşına her şeyi anlatmak için sabırsızlanıyordu.

Margot kısa iskeleye çıkmadan önce Guy, hatıra olarak onun avucuna bir çakıl taşı koydu. "Ne kadar duygusal," mutlu Margarita çakıl taşını öptü ve kıyı boyunca kolayca koştu.

Arkama baktım. Fransızlar güvertede durup ona el salladılar. Guy ellerini ağızlık gibi birleştirerek bağırdı: "Merci, Margoux!"

"Unutulmaz seks için teşekkürler çocuklar," diye fısıldadı Margot. Arkasında meyve, baharat ve deniz meltemi kokusu vardı.

Yüz metre sonra Margarita Arno'yu gördü ve aniden irkildi. Arno kollarını göğsünün üzerinde kavuşturmuş halde duruyordu. Ritka gelip onu öptü.

"Meyve ve erkek gibi kokuyorsun," dedi Arno gülümsemedi.

— Arno, sen ne diyorsun?

—Kendinizi toparlayın, kız kardeşlerim bizi otelde bekliyor, sonra bana bu teknede ne yaptığınızı anlatacaksınız.

Arno kardeşler Margarita'yı çok sıcak bir şekilde karşıladılar, gülümseme yüzlerinden hiç ayrılmadı. Arno kaşlarını çattı. Kız kardeşlerin en büyüğü olan Marie-France çok çekiciydi. 25 veya 26 yaşında, mat tenli, durgun gözlü. Kesinlikle flört yok. Ve Dominic her hareketinde ve sözünde görülebilen zarafet ve özgüvene sahip. Muhtemelen Margarita'yla aynı yaştaydı.

Kadınlar daha Arno gelmeden önce kahvaltıyı odalarına sipariş ettiler ve Margarita iştahla masanın üzerine yığılmış tabaklara baktı.

- Rus tarzında zengin bir kahvaltı sipariş ettik, - Marie-France neredeyse hiç Rusça bilmiyordu, Arno tercüme etti.

Kadınlar gerçekten çok lezzetli şeyler sipariş etti: kapari soslu balık, yer mantarlı kaz ezmesi, dilli ve siyah fasulyeli patates salatası, taze istiridye, çikolatalı charlotte, limonlu kahve, 2 çeşit peynir ve Saint Julien şarabı - güçlü değil ama çok aromatik. Rita, sanki açlıktan ölüyormuş gibi, aristokratlardan utanmadan yemeğe saldırdı. Kahvaltıda birbirimizi daha iyi tanıdık. Marie-France evli, imalatçı kocası François Legendre artık Lyon'daki evindeydi ve kızı Eloise dadısıyla birlikte Villefranche'taydı. Dominika bir yıldır nişanlısıyla çıkıyor ama şu anda bile evlenmek için acelesi yok.

Her iki kadın da hoş insanlardı ve Margarita ondan hoşlanıyordu, ancak kendini pek rahat hissetmiyordu, hatta bir kez rüya görüp görmediğini kontrol etmek için kendini çimdikledi. Sonuçta tüm bu üreticiler, Dominics, Legendres onun gelecekteki akrabalarıdır. Arno'ya teknede yaptıklarını ancak bu şekilde anlatacaktır. Henüz bunu çözemedi. Endişelendim. Bu yüzden kız kardeşlerinin gitmesini istemiyordu. Ama veda saati geldi. Kadınlar nazik davrandılar ve beni yarın Villefranche'a davet ettiler. Arno onları uğurlamaya gitti ve yakında döneceğini söyledi. Ayrılırken onu öpmedi. Öpüşmedim. Arno bir şeyden şüpheleniyor.

“Tanrım, bana yardım et,” diye dua etti Margarita duvardaki resme bakarak, “sonuçta ben yakında Madame Thorel olacağım ve Marie-France Legendre de görümcem olacak, Tanrım, eğer istersen yardım edin."

Arno kısa süre sonra geri dönmedi; biraz daha yaşlı ve farklıydı. Rita'ya yaklaştı, dikkatle baktı ve şöyle dedi:

"Teknedeydim, hiçbir şey söylemene gerek yok, her şeyi biliyorum." Rita şakaklarındaki bir damarın attığını hissetti, nefesi kesilmişti.

Sonra Arno çok heyecanla Fransızca bir şeyler söyledi, bazen Rusça kelimeler ağzından kaçıyordu. Heyecandan bunları yanlış söyledi: "İki adam", "yalancı prezervatif", "utandı." Sonra yine tereddüt ederek Fransızca konuştu. Konuşması öfkeli ve sertti, Rita anlamını anlamadı, tonlamayı ve "r" sesinin ne kadar tehditkar olduğunu duyması onun için yeterliydi.

Rita gözyaşlarını tutamadı ve acı bir şekilde ağladı. Sonra Arno sakinleşti ve şunları söyledi:

—Hazır olun, bu akşam Moskova'ya bir uçuş var. Nadezhda'ya buluşacağını zaten bildirdim.

—Peki ya Paris, Quai Charenton? Peki ya Villefranche? Kız kardeşlerin beni davet etti... Aşkın mı?

— Unut gitsin.

Margarita'yı havaalanına kendisi götürdü ve inişe kadar ona eşlik etti. Arno her zaman çok üzgün ve sessizdi.

— Beni affet Arno, eğer yapabiliyorsan lütfen beni affet.

Arno sessizdi ve Margarita'nın gözyaşlarıyla lekelenmiş yüzüne donuk ve umutsuz bir ifadeyle baktı.

... Moskova'da yağmur yağıyordu. Nadya, arkadaşının toplantısı için satın aldığı mor karanfil buketiyle uğraşan Rita'ya dehşetle açılmış gözlerle baktı. Rita durmadan ağladı. Nadya arkadaşını omuzlarından kucakladı.

— Rita, sana ne söyleyebilirim? "Tüm hayatınız önünüzde, umut edin ve bekleyin."

Romantik ve tutkulu bir kız olan Moskovalı Margarita Morozova'nın hayatının üçüncü dönemi burada sona eriyor.

Not: Guy'ın Margarita'nın avucuna koyduğu çakıl taşının çok nadir ve pahalı bir beyaz safir olduğu ortaya çıktı.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post