Yirmi yaşına geldiğinde tamamen değişmişti. Zayıf ve düz bir genç kızdan güzel, ince bir kıza dönüştü. Figürü göz kamaştırıcıydı. O ideal değildi. Ancak pek çoğunu fethedebilirdi.
Güzel bel, ikinci bedene yakın göğüsler, ince bacaklar ve kollar, güzel yüz hatları; onu bu şekilde takdir etti ve hatırladı.
Sınıf arkadaşını birkaç yıldır görmemişti. Ve bugün sınıf arkadaşlarıyla buluştuktan sonra eve yürüyorlardı. Yoldaydılar.
Yürüdüler ve hayatlarının nasıl değiştiğini, okuldan mezun olduklarından bu yana ne kadar çok şey yaşandığını anlattılar.
"Evet, gerçekten de çok fazla değişiklik var" diye düşündü, gizlice ona bakarak.
Okulda onu asla bir kız olarak algılamadı bile. Ona hiç bakmadım. Zayıftı, zar zor fark edilen göğüsleri ve sürekli solgun bir yüzü vardı; onunla ilgilenmiyordu. Ve şimdi! Çekici bir figür ile güzel bir kız! Tişörtünün ve kot pantolonunun gizlediği detayları çizerek onu gözleriyle ne kadar dikkatli fotoğrafladı. Artık onu gerçekten önemli bir seks objesi olarak düşünüyordu. Ve bu nesnenin ele geçirilmesi gerekiyordu. Ve mümkün olan en kısa sürede.
Artık bakire olmadığından emindi ve bu da işini kolaylaştırdı.
Birlikte yolculukları sona erdiğinde umutsuz bir girişimde bulundu.
—Yol ne kadar çabuk bitti. Daha önce bu yol bana daha uzun geliyordu. Dinle, benim evime gidelim mi? Hadi otur. Çay içelim. Hatırlayacağımız ve tartışacağımız çok daha ilginç şeyler var! - riskli bir adımdı. Ve bu fikrin başarısız olacağından emindi. “Benim evime gel ve biraz çay iç!” - salak, bu klasik bir bahane. O aptal değil ve her şeyi anladı. Daha kurnazca bir şey bulmak mümkündü; her şey kafamın içinde dönüyordu.
Ancak kısa bir süre bekledikten sonra kız cevap verdi:
—Evet, elbette. Neden olmasın! - ses tonu şakacıydı ve bazı tatlı notalar duyuluyordu.
“Gerçekten!” - aklımdan geçti.
Cidden oturup konuşmak isteyip istemediğini veya ipucunu yakalayıp "çay içmekten" çekinmediğini merak ediyorum. Bu düşünceler kafasının içinde dönüyordu ve ona dinlenme fırsatı vermiyordu.
Evde çayı ısıttı ve fincanlara döktü. Kanepeye oturup konuşmaya devam ettiler. Çay masanın üzerinde duruyordu ve dokunulmadan kaldı - bu onu ilgili düşüncelere getirdi. Bir süre sonra, anlık bir duraklamadan yararlanarak daha fazla uzatmadan ona uzanıp elini tuttu. Direnmedi ve ona biraz daha yaklaştı. Öpüştüler. İlk başta kolaydı ama bir süre sonra tutkulu bir öpücükle birleştiler. Hiç tereddüt etmeden tişörtünü çıkardı. Çok baştan çıkarıcı, çıplak dantelli bir sutyen giyiyordu. Bir süre sonra kendini yerde buldu. Göğüsleri muhteşemdi. Derisi hassas bir tondaydı, diğer yerlere göre daha açıktı. Meme uçları şişmişti ve farklı yönlere çıkıyordu. Göğsüne düştü, dudaklarını bastırdı, meme uçlarını çekip ısırdı, önce bir memeyi, sonra diğerini yoğurdu.
Kız tutkuyla nefes aldı, bazen inliyordu.
Ona fısıldadı: "Hemen yanıma gel!"
Bekleyecek gücü olmadığından hızla soyundular ve tekrar kucaklaşarak ama çıplak bedenlerle birbirlerine sarıldılar.
Ne kadar yumuşak, pürüzsüz bir cildi vardı. Hoşuna gitti. Boynunu, omuzlarını, kollarını öptü, ince bacaklarını yaladı. Sonra aşağı inip bacaklarının arasına uzandı. Dilinin ucuyla klitorisine hafifçe dokundu. Ürperdi ve gerildi. Biraz fazla büyümüş olan kedisi ıslaktı ve sızmaya devam ediyordu. Diliyle ona nüfuz etti. Onu yaladı, öptü ve ısırdı. Kız büküldü ve inledi.
Sonunda yalamayı bitirdikten sonra rahat bir pozisyon seçti ve o pozisyona girdi.
“Ah, evet…” Yüksek, yarı tıslayan bir inilti çıkardı. Giderek daha hızlı hareket etmeye başladı. Derinliklerine giderek daha etkin biçimde nüfuz ediyoruz.
Kız apartman boyunca inledi ve muhtemelen daha da yüksek sesle inledi, böylece komşular her şeyi duyabildi.
Aktif hareketlere devam etti. Elleriyle göğüslerini yoğurdu, sonra tüm vücudunu ona bastırdı ve bir öpücükle onunla birleşti.
Başım dönüyordu: “Bir sınıf arkadaşımla seks yapıyorum! Bu bir rüya! Uzun yıllar birlikte çalıştı ve artık... o benim kontrolümde. Yatağımda sarsılıyorum!”
Ve o kadar göze çarpmayan ve mütevazıydı ki. Bakın şimdi ne kadar mütevazı bir şekilde inliyor ve tırnaklarıyla battaniyeye tutunuyor. Mutluydu. Artık sadece bir kızla değil, sınıf arkadaşıyla birlikte olduğu düşüncesi bile onu çılgına çeviriyordu. Sanki kız kardeşini ya da en yakın arkadaşını baştan çıkarıyormuş gibiydi. Bilmiyorum. Ancak bu duygular tarif edilemezdi.
Doruğa yaklaştığını hissederek bundan vazgeçti. Ve sonra karnının üzerine patladı. Ve tatmin olmuş halde hâlâ inleyerek adamın patlamalarını karnının ve göğsünün her yerine sürdü, ardından dikkatlice parmaklarını yaladı.
Orada biraz daha uzun süre kaldılar. Öptüm. Onun vücudunu okşadı ve yoğurdu.
Sonra kalktı, hızla duş aldı ve giyinmeye başladı.
“O halde biraz çay içelim mi?” — külotunu giyerken gülümseyerek sordu.
“Evet, elbette!” - ama hareket edemiyor ya da gözlerini ondan alamıyordu.
Sadece külotuyla sırtı ona dönük olarak duruyordu. Dantelleri ve ten rengi aynıydı. Kıçı o kadar çok göze çarpıyordu ki onu tekrar tekrar kendine çekiyordu.
"Uzun süredir mi döndün?" - bir fincan çay istedi ve sonunda asıl noktaya geldi.
"Bunu birkaç gündür planlamıştım ama artık bilmiyorum bile..." diye düşünceli bir şekilde yanıtladı ve göz kırptı. İkisi de güldü.
Çaydan sonra sarıldılar ve kadın ona tatlı bir öpücük verdi.
"Biliyor musun, hep hayal kurardım... Okuldan beri bir sınıf arkadaşımla yatmak istiyordum. Ve senden hoşlandım. Başkalarını da sevdim elbette. Evet ama sonra pek güzel olmadığımı ve hiçbir şeye güvenmediğimi fark ettim. Ve sonra bu düşünceleri tamamen terk ettim. Ama bugün yürürken aniden bunun olabileceğini fark ettim. Vay be... hayaller gerçek oldu." O mutluydu. Gerçekten mutlu. Bir sınıf arkadaşıyla yattı. Ve o da mutluydu. Bir sınıf arkadaşıyla yattı. Çok hoş bir an oldu.
Ve hayaller gerçek oluyor ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version